A szegedi 1. Tesco FittAréna támogatója a Városi Televízió Szeged

A szombati szegedi 1. Tesco FittAréna támogatója a Városi Televízió Szeged.

2004. május eleje óta önálló csatornán, földi sugárzású, valamint kábeles hálózaton 300 ezer nézőhöz jut el műsorunk, megújult videós hírportálunkat (www.vtvszeged.hu) pedig a világ bármely pontjáról el lehet érni, műsorunkat on-line nézheti, korábbi anyagainkat letöltheti, újranézheti.

A szegediek minden este 19:05-kor kezdődő Szegedi Hírek c. műsorunkban tőlünk tudják meg a legfrissebb híreket. Beszámolunk a legfontosabb sporteseményekről, a város gazdasági életéről, a művészeti és kulturális élet megállásra késztető pillanatairól, a tudomány meghökkentő újításairól és a szegedieket érintő hírekről. Csütörtök kivételével minden munkanapon 19:30-kor kezdődik TéMA című 30 perces hírháttér-műsorunk, hétvégén pedig Heti TéMA címmel 60 percben számolunk be a hét legfontosabb eseményeiről.

Ha Ön nézőnk, akkor tudja, szórakozást, kikapcsolódást és aktuális információt kap a Városi Televíziótól.
Ha Ön hirdetőnk, akkor tudja, nálunk kamatozik a pénze: reklámfilmjeink, korszerű, mozgóképes képújságunk magas színvonalon biztosítja az Ön üzenetének továbbítását.
Ha Ön még nem hirdetőnk, keressen fel bennünket! A legutóbbi reprezentatív felmérés szerint a helyi televíziók között a Városi TV a legismertebb, a szegediek 63%-a rendszeres nézőnk.

Városi Televízió Szeged
Web: www.vtvszeged.hu
E-mail: info@vtvszeged.hu
Telefon: 06 62/55-89-89

fb share