Futócipő és sportruha gyűjtés a Telekom Vivicittá alkalmából

A Telekom Vivicittá Városvédő Futások megszokott eleme a jótékonyság, amely sportfelszerelés-gyűjtéssel is párosul. Hozd magaddal már nem használt futócipődet, futóruhádat akár már az esemény előtt, például a rajtszámod átvételekor.


Feleslegessé vált sportruhádat vagy sportcipődet most továbbadhatod olyanoknak, akik hétköznapi használatban még szívesen viselnék azokat, csak el kell elhelyezed ezeket a sportfelszereléseket gyűjtődobozainkban.

Az adományokat április 9-15-ig a BSI nevezési irodájánál és a regisztrációs csomag felvételnél, április 18-19-én pedig a Margitszigeten a BSI Információs sátránál elhelyezett dobozokban gyűjtjük, s a Magyar Vöröskereszt Budapesti Szervezete juttatja el a rászorulóknak.

Amint már korábban is hírt adtunk róla, a Telekom Vivicittá Városvédő Futás 290 résztvevője nemcsak fut, de felkészülése során adományokat is gyűjt. Eddigi "termésük" elérte a 5,6 millió forintot.

Nézzük közelebbről az igencsak biztató részeredményeket! A Gézengúz Alapítvány, a NOÉ Állatotthon, a Sportos Cukorbetegekért Egyesület és az UNICEF összesen 74 jótékony futója eddig több, 1,5 millió Ft adományt gyűjtött össze. Az Élménykülönítmény 102 követe 2,2 millió Ft, a Magyar Hospice Alapítványt támogató 21 futó 800 ezer Ft, a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat 93 futója pedig 1,2 millió Ft adománynál tart.

Támogasd Te is a jótékony szervezetek futóit! A karitatív szervezetek standjai a verseny mindkét napján várják a támogatókat a Margitszigeten is.



fb share