Déltől átvehetők a rajtszámok, pólók az Ötvenhatosok terén

A SPAR Budapest Maraton® Fesztivál helyszínén tudjátok átvenni a rajtszámokat és a hozzájuk tartozó ajándékokat, pólókat, programfüzeteket. Szombatig minden nap 17 óráig várunk.


A rajtszámok átvételére kizárólag a helyszínen, a versenyközpontban lesz lehetőség. Ennek helyszíne az Ötvenhatosok terének Damjanich utcai felőli oldalán felállítandó sátor.

Nyitvatartás:

  • október 6-án 12:00-17:00 között
  • október 7-én 8:00-17:00 között
  • október 8-án 9:00-17:00 között
  • október 9-én 7:30-9:00 között, illetve az Actimel 10 km esetében 9:45-ig

A versenyközpont mellett a Spuri Futóbolt sátra is nyitva tart.

A rajtszámot csak a nevedre szóló nevezési visszaigazolás bemutatása után adjuk ki. (Kinyomtatva is hozhatod, vagy megmutathatod az e-mailt okostelefonon.) Ha egy futótársad rajtszámát szeretnéd átvenni, az ő nevezési visszaigazolóját is be kell mutatnod. Amennyiben kedvezményben részesülsz, az arra jogosító igazolásra (pl. diákigazolvány) mindenképpen szükség van.

Ha nincs nálad visszaigazoló, a Nevezési visszaigazoló pótlása feliratú asztalnál a fényképes igazolványod bemutatásával kollégánk egy kártyát állít ki részedre, amivel át tudod venni a rajtszámodat. Ilyen kártyát csak a saját rajtszám átvételéhez tudunk kiállítani, futótárséhoz nem. A téma részleteit és gyakran ismételt kérdéseit ennek a cikknek a végén találod.

Az első maratonjukat teljesítő indulók egy speciális, első maraton feliratú rajtszám viselésére jogosultak. Ezt is ekkor, a rajtszám átvételekor lehet kérni (akik a nevezéskor jelezték, automatikusan kapják az egyéni rajtszámukkal együtt), és hátul lehet viselni.

Az egyéni 42 és a 30 kilométeres távra nevezők egyedi csomagolásban vehetik át a rajtcsomagjukat, lásd itt.

fb share