Szavazz az év sportolójára, sportkampányára!

Az Év Sportolója közönségszavazásos versenyen idén már parasportolókra és sportkampányokra, köztük a T-Home: A Nagy Futópárbajra és a SPAR: Jó döntésre is lehet szavazni! Szavazz te is!

A Ringier Kiadó és a Felix Promotion Menedzseriroda által meghirdetett Év Sportolója elnevezésű versenyen összesen 10 kategóriában, 8-8 jelöltre szavazhatsz február 3-ig.
Idén először az év parasportolójára és legsikeresebb sportkampányára is lehet voksolni.

Nyolc jelölt verseng az Év Sportkampánya címért, köztük a T-Home Vivicittát népszerűsítő Nagy Futópárbaj, és a maratont támogató SPAR Jó döntés reklámkampánya.

Az Év Felfedezett sportolója kategóriában ott van Deák Nagy Marcell rövidtávfutó, a 400 méter felnőtt magyar csúcstartója (45.42), a Junior EB, az Universiade, a magyar bajnokság és a fedett pályás magyar bajnokság győztese 400 méteren 2011-ben.

Az Év Parasportolója kategóriában jelölték a Biacsi testvéreket, Ilonát és Bernadettet. 2011-ben az INAS fedett pályás EB-n Bernadett 800 és 1500, Ilona 3000 méteren győzött. Az INAS Mezei futó VB-n Bernadett hosszú távon, Ilona rövid távon lett első.

Az Év Sportolója kategóriáira itt tudsz szavazni.

fb share