Szombaton reggel Mozdulj! az M1-en

Strand, foci, wakeboard, szauna - többek között ilyen témák lesznek a Mozdulj! című szabadidősport-magazinban szombaton reggel 9 órakor az M1-en.

A Mozdulj! e heti ajánlója:

Nem véletlenül mondják, hogy szeszélyes, mint az időjárás. Hiába van nyár, nem tudunk mindig a szabadban sportolni. Így mi is ellátogattunk egy konditerembe, és ha már ott voltunk, kipróbáltuk az újdonságnak számító TRX-et. De hogy mi is ez pontosan, szombaton megtudhatod.

Látszólag a wakeboardozás könnyűnek tűnik. Csak állsz a deszkán és siklasz a vízen. Kipróbáltuk és bizton állíthatjuk, hogy a snowboard nyári változata elsőre nem is olyan könnyű mulatság. Ha az első óra után nem is leszel profi, mindenképpen megéri kipróbálni!

Ha homok, zene és plázshangulat akkor garantáltan vízpart! A strandon a napfürdőzésen és a homokvárépítésen kívül még sok más mindent csinálhatunk. Egyre szaporodnak a strandhoz köthető kézilabdapályák és a bajnokságok is.

A foci az a sport, amit nem lehet elég korán elkezdeni. A nyár remek alkalom arra, hogy a csemeték akár táborban is rugdalják a labdát. Bemutatunk egy fiatal vidéki bajnokcsapatot, amelynek tagjai elmesélik, hogy milyen fontos számukra a pozitív példa. Sosem tudhatjuk, hogy miből lesz a cserebogár.

A konditerem, vagy az úszás után jólesik egy kis szaunázás. Az élettani hatásait sokan, azt azonban meglepően kevesen tudják, hogy hogyan is kell helyesen használni.

Ezzel és sok más izgalmas témával jelentkezik az adás szombaton. Mozdulj velünk és kezdjük együtt a napot!

A Mozdulj! magazinról itt tudhatsz meg többet: mtvmozdulj.hu



fb share