Teltház a szegedi 1. Tesco FittArénán!

Január 28-án 600-an vettek részt a szegedi 1. Tesco FittArénán - a Városi Sportcsarnok arénája megtelt a sportolni vágyókkal, betelt a létszámlimit. Hat órán keresztül lehetett együtt mozogni a legismertebb hazai fitnesz és aerobik prezenterekkel.

Voltak aerobik, bokszolós, koreografált táncos és erősítő gyakorlatokat sorakoztató órák is.

Szegeden is Szentgyörgyi Romeo hatszoros aerobic világbajnok melegítette be a közönséget Kickboksz óráján, amelyen számos férfi résztvevő is volt!

Varró Gyula ezúttal koreografált aerobik edzésre invitálta a táncos órák kedvelőit. A résztvevők ügyesen követték a lépésváltásokat, ugrásokat, forgásokat is tartalmazó gyakorlatsort.
Utána 2011-es év férfi prezentere, Katus Attila alakformáló Best Body órája következett. Attila ezúttal felhívott maga mellé egy kislányt is segítőtársnak, hogy megmutassa a résztvevőknek, milyen könnyen követhetők a mozdulatai.

2011 női prezentere, Rubint Réka és Schobert Norbi közös órájukon ötvözték Norbi vidám zsírégető edzését Réka kemény és célcentrikus alakreform órájával. Ők is felhívtak a közönségből néhány résztvevőt, akik velük együtt mozogtak a színpadon.
Tatarek Rezső 6 részre osztotta a termet, és minden szekcióban mást kellett csinálni - bokszolni, többütemű felüléseket végezni, homokzsákkal guggolni. A körforgásos rendszerben mindenki mindent végigcsinált.

Vieira Lívia a zumba latin dallamaira tartotta a finálét három segítőjével, köztük egy igazi venezuelai salsa tanárral! Volt meglepetés is - egy kis country-t is belekevert a mozdulatokba!

A szegedi 1. Tesco FittArénán számos újdonságot ki lehetett próbálni az Életmód Expón és a Fitnesz Parkban. Voltak új eszközök, többek közt a BOSU, ami a színpadon is bemutatkozott az egyik szünetben, és egészséges ételeket is meg lehetett kóstolni a szójatejtől a sós ropogós falatokon át a kakaóscsigáig.

A rendezvénysorozathoz jótékonysági akció is kapcsolódik, a szervező BSI és a Tesco minden megvásárolt belépőjegy árából 160 forintot adományoz a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet javára.

A Tesco FittAréna sorozat ezen a télen további 4 helyszínen folytatódik, ezek közül az első Miskolcon lesz február 4-én.

fb share