Új termékek a Spuri Futóboltban: inov-8 futótáskák érkeztek!

Szeretnél kényelmesen futni, de azért magaddal is vinnél néhány dolgot - vizet, kulcsot, térképet? Az inov-8 új futótáskái melyek vízállóak és kényelmesek, már megérkeztek a Spuri Futóboltba!

inov-8 Race Elite 3 övtáska kulaccsal
Az övtáskához tartozik egy 500 ml-es kulacs is, amelyet praktikusan, egy mozdulattal tudunk futás közben elővenni. Vízálló anyagának köszönhetően profi segítség, ha nem szeretnénk nagy táskával útnak indulni. Tökéletes hosszabb futásokhoz, akár meleg időben is.
Ár: 11.990 Ft

inov-8 Race Pro 4 övtáska
Ez a nagy és funkcionális övtáska, vízlepergető anyagból, és könnyen tárolható benne bármilyen kisebb tárgy, pl. térkép, tájoló, outdoor gps stb. A Race Pro 4 kompatibilis a H2Orizontal víztartállyal, így nagyobb mennyiségű vizet is magunkkal vihetünk benne.
Ár: 11.990 Ft

inov-8 Race Elite 15 hátizsák
Ez a táska hegyi futóknak lett kifejlesztve. Vízálló anyagú, nincsenek rajta felesleges külső zsebek, és egyéb logó zavaró tényezők, ezzel is megkönnyítve a viselését. Nagyon könnyű szerkezetű, így a vállpánt alatt sem fáradunk el.
Ár: 17.990 Ft

inov-8 Race Elite 3inov-8 Race Pro 4inov-8 Race Elite 15

Az újdonságok mellett továbbra is akciós termékekkel, egyedi akciókkal várunk benneteket, részletek a Spuri Futóbolt aktuális akcióinál.

Club Metropol kártyával 6% kedvezmény egész évben.

Spuri Futókártyával a SPURI Futóboltokban 6% kedvezmény jár minden termékre.

fb share