2013-01-31

Visszaszámlálás: hétszer hét, és 195. De mi lesz még márciusig?

A hátralevő negyvenkilenc nap még nagyon sok dologra elég lehet, például benevezhetsz a világ összes futóversenyére is ezalatt, ha neked épp az a hepped, hogy minden eseményen részt vegyél. De igazából elég csak egyre benevezni, ha ezt még nem tetted meg - aztán a 6. BSI Balaton és FélBalaton Szupermaratonon annyit futhatsz, amennyit más talán az összes versenyén sem. Hogy a Balaton körül, vagy a tó helyén, majd kiderül. Lássuk hát, mi várható március 21-éig!

2013-01-30

Nehogy már ne nyerjen egy futós blog!

A lányok általában szeretnek futni, közülük egy bizonyos lány is fut, ő megosztja gondolatait másokkal blogján, ráadásul mindezzel párhuzamosan van egy játék, melyben az ország legjobb női bloggerét keresik - egybevág tehát minden. És ráadásul ő az egyetlen "fehér holló", vagyis az övé az egyetlen futásról szóló blog a benevezettek között. Segítsünk neki, s szavazzunk Németh Györgyi gödi BSI Futónagykövet blogjára!

2013-01-29

2013 a kerékpár éve a BSI-nél

Az elmúlt év egészében számos futó-, úszó- és túraeseményünkön, fitnesznapjainkon összesen több mint százezren vettek részt. Sikerült megmozgatnunk rengeteg sportot szerető embert, akik lelkesen mozogtak, versenyeztek, akár buliztak is velünk. Idén gondoltunk egy merészet és feljebb toltuk a lécet: 2013-ban a meglévők mellett új, egészen extrém kerékpáros eseményeinken is próbára teheted erőd, kitartásod.

2013-01-29

EGÉSZSÉGES MUNKAHELY

Az Egészségügyi Világszervezet "Healthy Workplace Model for Action" programjára épülő Egészséges Munkahely Díj elnyerésére írt ki pályázatot a világ országainak munkahelyei számára.

2013-01-22

A VegaFOOD képviselőket keres!

Képviselőt keresnek Győrött, Tatabányán és Zalaegerszegen!

2013-01-28

Öten is 2:05-ön belül a Dubai Maratonon

A maratonok történetében első alkalommal fordult elő, hogy egy versenyen 5 futó is 2:05-ön belül érjen célba.

2013-01-28

BOLT HÁROM ARANYAT SZERETNE A MOSZKVAI VB-N

Három aranyérem megszerzését tűzte ki célul Usain Bolt, a jamaicaiak sprinterkirálya az augusztusi moszkvai atlétikai világbajnokságon.

2013-01-28

SPORT EXPO BUDAPESTEN

Május 3. és 5. között első alkalommal rendezik meg Budapesten a Sport Expo kiállítást és szakmai vásárt.

2013-01-28

Vegafood játék 2013/1

Játssz velünk, tudj meg mindent a szívbarát életmódról és nyerj egy hétre szóló ebédet a VegaFOOD-tól!
A helyes válaszokat beküldők közül a sorsolás alapján kiválasztott két nyertes ebédjéről a VegaFOOD gondoskodik egy héten keresztül.

2013-01-25

Megújult a felmaraton.hu weboldalunk

A napokban megújult/megújul a félmaratonokról szóló weboldalunk, a felmaraton.hu, ami az év félmaratonjairól, érdekességekről, felkészülésről és a teljesítésről szól. Az oldalak egy része már a helyén van, de kis türelem kell csak, s teljes egészében pompázni fog. Érdemes rákattintani, hiszen terveink szerint minden ott lesz, ami félmaraton!

2013-01-24

Felhívás versenyszervezőknek - légy a partnerünk!

Tavaly már bevált, idén miért ne folytassuk? Segítsük a futókat a tájékozódásban, s népszerűsítsük együtt a hazai futóversenyeket! Légy a partnerünk, cserébe felkerül eseményed a Spuri Futókártya partnerversenyek közé, és honlapunkon minden Partnerversenyre külön kis hírben hívjuk fel a figyelmet a rendezvény hetében. Spuri Kártyával rendelkező futóink pedig kapva kapnak az alkalmon, ha valamilyen versenyen kártyájukkal kedvezményt kapnak.

2013-01-24

3 nap és itt a Yours Truly

Még három nap, és világszerte kezdetét veszi az idei etapja az évek óta tartó őrületnek, aminek során önszerveződő csoportok és magányos emberek csak úgy, lelkesedésből futnak 25-50 kilométert - vagy amennyihez kedvük van. Bizton állíthatjuk, hogy a legtöbb ilyen csapat valamelyik BSI futónagykövet által összefogott kis (vagy nagy) csoport, csatlakozz hát te is valamelyikhez, ha szeretnél részt venni egy finn gyökerű vidámságban!

2013-01-23

január 28-ától E-edzés a vivicittá távjaira!

Még öt nap, és elindul a tavaszi Vivicittá 10 és 21 kilométeres távjaira felkészítő E-edzésünk, melynek hírlevelére feliratkozva háromhetente kaphatsz komplett edzéstervet, amivel biztosan felkészülhetsz választott távodra. Iratkozz fel a hírlevélre, utána már csak futnod kell!

2013-01-22

Fót, Agárd, Bp. belváros - 3 új futónagykövet

Fóton és Agárdon új futónagykövetség jött létre, előbbiben Lakatos Éva, utóbbiban Dolmány Fanni vezetésével, a budapesti belvárosban pedig Kiss Mirellát váltja Sebők Lilla. Hölgyekkel erősödik tehát a BSI futónagyköveteinek sora.

2013-01-21

6. Intersport Tour de Tisza-tó és Tisza-tavi Bringatlon

6. Intersport Tour de Tisza-tó és Tisza-tavi Bringatlon - mától lehet nevezni az összes aznapi eseményre! Ha megvan a két kereked. Ha többen vagytok, de két kerékkel kevesebb van. Ha így kerek a világ. Mindegy: gyere velünk bringázni a Tisza tóra május 4-én!

2013-01-21

Év sportolója - még mindig szavazhatsz!

Még mindig segítséget, összefogást kérünk!
A BSI indult az Év Sportolója szavazáson az "Év Sportkampánya" kategóriában a Spar Budapest Maraton szurkolói kampányával.
Kérjük szavazz ránk, akár 24 óránként leadhatsz egy szavazatot. Csak egy kattintás, nem kell regisztrálni...

2013-01-21

Mozogj velünk az egészségedért 2013 tavaszán!

2013 áprilisának első szombatján hetedik alkalommal mozoghatunk együtt a SYMA Sport-és Rendezvényközpontban, ahol 5 különböző színpad kínálatából csemegézhetünk a 7. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napon.

2013-01-21

Három héttel meghosszabbítottuk a kedvezményes időszakot

Annyira sokan kezdtetek nevezni az elmúlt napokban a 6. BSI Balaton és FélBalaton Szupermaraton távjaira, s az előző évek hasonló időszakához képest annyival többen vagytok, hogy a mostani kedvezményes nevezési időszakot három héttel meghosszabbítottuk a helyzetre való tekintettel, nehogy valaki lemaradjon.

2013-01-21

Kenya verhetetlen maratoni távon

A maratoni távon a tavalyi eredményt hozta az "élboly" Kenya végzett az első helyen, másodikként Etiópia futott be a férfiaknál és a nőknél egyaránt.

2013-01-21

Kenya a középtávfutás királya

Kenya végzett az első helyen az országok középtávfutószámainak rangsorában mind a férfiaknál mind a nőknél.

2013-01-21

All-Athletics hosszútávfutó rangsor

A hosszútávfutó számok (3000 akadály, 5000m, 10 000m) rangsorában Kenya végzett az első helyen a férfiaknál, míg a nőknél Etiópia futói érték el a legjobb eredményeket.

2013-01-19

ELHUNYT A 10 KM KORÁBBI CSÚCSTARTÓJA

58 éves korában elhunyt Samson Kimobwa, a 10 000 méteres futás korábbi világcsúcstartója.

2013-01-19

TÖBB PLUSZPONT JÁR A KIEMELKEDŐ SPORTEREDMÉNYEKÉRT

A korábbinál nagyobb értékük lesz a sporteredményeknek a felvételi során.

2013-01-22

Nike Shield víztaszító futócipők akciósan a Spuri Futóboltokban

Fuss kényelmesen! A Nike víztaszító Shield sorozatának modelljei 25%-os kedvezménnyel kaphatóak a Spuri Futóboltokban!

2013-01-16

Mától átvehetők a Spuri Kártyák

Törzsfutó lettél 2013-ban? Akkor neked bizony jár a Spuri kártya, ami számtalan kedvezményre jogosít. A kártyák már nálunk vannak, a nevezési irodában át is veheted őket. Nem tudod, hogy törzsfutó lettél-e? Nézd meg gyorsan!

2013-01-16

Mától lehet nevezni a Vivicittá összes távjára

Kikerekedett végre a dolog: nem csak a félmaratonra, hanem mostantól a 28. Telekom Vivicittá Városvédő Futás összes távjára menyílt a nevezés lehetősége. Így árpilis 21-én 6 különböző táv várja az egész családot a Margitszigeten. Még a nap is szebben süt aznap.

2013-01-16

Elfogytak a jegyek a szegedi Tesco FittArénára

Nem volt meglepő a hír, mert hatalmas pörgés volt már hetekkel az esemény előtt: elfogytak a belépők a szegedi Tesco FittArénára. Ehhez képest az sem újdonság, hogy a többi helyszínen is fogynak rendesen a karszalagok, tehát ha most nem akarsz lemaradni, startolj rá a maradék jegyekre!

2013-01-16

Februárban időszerű újra: IX. Latyakfutás Bogácson

Bár mostanában volna igazán aktualitása, az időjárás valószínűleg lesz olyan kedves, és februárban is megajándékoz minket egy kis hóval, arra egy kis ónos esővel, majd az egészet félig megolvasztja, hogy az így kapott diétás jégkásán mókás kedvű futók kedvükre nyargalásszanak, csúszkáljanak, cuppogjanak és utána zsíros kenyerezzenek egy jót.

2013-01-16

Extrém őrület: futóbolondok a Duna Towerben

Extrém módon adózhatnak a hegyi futók kedvenc sportjuknak. A futást ugyanis a Duna Tower irodaház lépcsőházában abszolválják.

2013-01-15

Jókor születtél? Akkor 2013-ban is mi adjuk a születésnapi ajándékodat!

Vannak, akik szerencsés csillagzat alatt születtek, szerencsés napon. Jókor. Ők azok, akik valamelyik versenyünk napján ünneplik a születésnapjukat. Hogy ez miért szerencsés? Mert az ő nevezési díjuk 50 százalékát szülinapi ajándékképpen csak úgy átnyújtjuk, s igaz számos versenyen, ha épp aznap ünnepel.

2013-01-15

A Viking SE felhívása

Ha részt kívánsz venni valamelyik rendezvényükön, azt 2013. 01. 27-ig jelezd!

2013-01-14

NEM VERSENYEZ IDÉN A GÁTFUTÓ OLIMPIAI BAJNOK

Nem elégedett a kubai sportvezetők által tanúsított megbecsüléssel, ezért a 2013-as évben nem indul versenyeken Dayron Robles.

2013-01-14

FIGYeLEM! Kedvezményes nevezési határidő jár le a héten!

Ha kiment a fejedből, nem figyeltél, akkor sincs még baj: ez a hét áll még a rendelkezésedre, ha kedvezményesen szeretnél nevezni a 6. BSI Balaton és Félbalaton Szupermaratonra. Utána nőnek a nevezési díjak az esemény minden távján. Ne mulaszd hát el a határidőt: január 20.

2013-01-14

Amikor mindenki fut - de mi is az a Yours Truly?

Így megy ez a világ minden táján: január 27-én kapd magad, s néhány barátoddal, vagy egyedül gyűjtögess sok kilométert egész nap bármikor! 25-öt akár, vagy a nevezetes 50 kilométert, de igazából néhány is elég. Majd összegezzük, s örülünk neki, egy honlapon meg összehasonlítgatjuk hogy ki, milyen országban mennyit, milyet és hol futott. Ez a Yours Truly.

2013-01-12

Megtekinthető a Mindenfutás Egyeteme - célkeresztben a BSI! teljes anyaga

Igazán érdekes beszélgetés kerekedett ki a DK Team által szervezett Mindenfutás Egyeteme 4. előadásán a PECSÁban, aminek során nagyon sok fontos vagy érdekes témát érintettek a kérdezők, s Kocsis Árpi becsülettel meg is válaszolta a kérdéseket. Most a Sporthírügynökség jóvoltából megtekinthető a teljes diskurzus bő két órája.

2013-01-12

Benne voltunk a tévében! - videó

Hadd dicsekedjünk! A tévében alapesetben hangszóró van, chipek meg diódák. Na jó, ha bekapcsolod, folyik belőle a hírek is, meg miegymás. Aztán jön a híradó. És benne pedig mi! A híradóban! Mivelhogy, mint írtuk, a CNN internetes honlapja októberre a legjobbak közt a mi maratonunkat ajánlja olvasóközönségének. No ez a nem semmi! Katt, és nézd meg magad!

2013-01-12

Megnyílt a nevezés - fuss egy jó kis harmincast!

Sok a klasszikus táv 42 kilométere? A 21 meg már megvolt? Azt mondod, a harminc szerinted éppen elegendő lenne? Akkor itt a jó hír: megnyitottuk a nevezést a 28. Spar Budapest Nemzetközi Maraton® 30 kilométeres távjára!

2013-01-11

Spuri Futóbolt - Maradj talpon télen is!

Futsz, túrázol? Félsz, hogy elesel a havas-jeges úton? Felejtsd el!
Használj jég-gumit!

2013-01-11

VISSZAVONUL AZ EGYIK LEGJOBB MARATONFUTÓ

Állandó hátpanaszai miatt bejelentette visszavonulását Felix Limo, az elmúlt évek egyik legjobb maratonfutója.

2013-01-11

Nevezési iroda nyitva tartás januárban

A nevezési iroda január 31-ig 10-17 óra között tart nyitva.

2013-01-10

ERŐSS ZSOLT: SEMMI SEM TESZ TÉVEDHETETLENNÉ

Magyarország legeredményesebb magashegyi hegymászója az expedicio.hu-nak adott interjújában a családról, a fizikai határokról, a halálos balesetek feldolgozásáról, a felkészülésről és a jövőről is beszélt. Erőss Zsolt három éve szenvedett súlyos lavinabalesetet a Tátrában, de azóta már három expedíción is részt vett a Himalájában.

2013-01-10

Lemostad már a futócipődet?

Ne lepődj meg: tél van. És hó. A te cipőd mennyire koszos?

2013-01-08

39 hetes edzésterv indul a 28. Spar Budapest Maratonra!

A CNN szerint ez a maraton annyira jó, hogy megjelentünk a CNN online-on egy 2013-as running calendar című cikkben! Ha pedig jó, akkor illik rá rendesen felkészülni, nem igaz? Iratkozz fel 39 hetes maratoni felkészítő hírlevelünkre, s felkészültségedhez igazítva háromhetente kapod majd az edzéstervet tőlünk!

2013-01-08

ÉLő adásban a Mindenfutás Egyeteme!

Célkeresztben a BSI! Ha jönnél, kérdeznél, kíváncsi vagy, de nem tudsz ott lenni, akkor itt a jó hír: ma este fél héttől élő közvetítéssel jelentkezünk a Mindenfutás Egyeteme mai előadásáról a PECSÁ-ból.

2013-01-08

Rotich a támadás ellenére is nyert

A kenyai Edwin Kipsang Rotich különös körülmények között nyerte meg a Cuiaba Marathont Brazíliában.

2013-01-07

Xiamen Maraton- Terfa pályacsúcsa, etióp győzelmek

A szombaton megrendezett viadalon ideális hőmérséklet fogadta a futókat, kellemes 13fokban, gyakorlatilag szélcsendben rajtolhatott el a mezőny a szinte teljesen sík, gyors és látványos pályán.

2013-01-07

Két érdekes kutatás - ultrások agya és futók térde

Pusztítja-e az agyszövetet az ultrafutás és a sporttérd okozója vajon a combizomzat-e?

2013-01-07

Mindenfutás Egyeteme - célkeresztben a BSI

Jól indul az évünk: homlokunkon a piros lézerpötty, vagy mi... Holnap, január 8-án este fél héttől a DK Team által szervezett Mindenfutás Egyetemén mi kerülünk a célkeresztbe: kérdések, válaszok, ízlések, pofonok.

fb share