6. Tesco FittAréna órabemutató: Capoeira Aerobic

Czanik Balázs egész életében sportolt, önszorgalomból tanult capoeirázni, és két teljesen eltérő sportágat, a küzdősportot és az aerobikot ötvözve új mozgásformát alkotott meg. Ő tartja november 27-én 10:20-tól 11:00-ig a 6. Tesco FittAréna Nagyszínpadának második óráját, a Capoeira Aerobic órát, melyet most bemutat nektek:

A Capoeira Aerobic előnye, hogy mind tánc, mind küzdősport elemek is bevonhatók a mozgásba. Sokan azt hiszik, ez egy tánc - mert a rabszolgák, akik űzték, táncos elemekkel bővítették, hogy a földesuraik ne ismerjék fel, milyen komoly harci irányzatot gyakorolnak. Ezen az órán jól érzik magukat azok is, akik küzdősportokat szeretik, és azok is, akik a dance órákat kedvelik.

Fő sajátossága, hogy csípő-, derék- és fenéktájon fogyaszt a legjobban. Továbbá fontos hatása, hogy a gerinc mellett futó izmokat erősíti, leveszi a terhelést a gerincről - azoknál, akik ülőmunkát végeznek, hátfájással küszködnek, jótékony, prevenciós hatása is van.

Lesz velem egy DJ, viszem az akkordgitárosomat, és egy komoly csapat is ott lesz a Nagyszínpadon, akik az edzőim közül kerülnek ki (Master Team). Természetesen tartogatok 1-2 meglepetést is!

Találkozzunk a 6. Tesco FittAréna második óráján!



fb share