A 16. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála az Európa Sport Nap része

Az Európa Sport Napot 2010-ben az Európai Unió hívta életre, fő célja a sport megszerettetése, kiegészítve az egészséges életmód gondolatkörével. Ehhez csatlakozunk idén mi is a 16. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálával.

2011. június 5-én, vasárnap 9 és 17.00 óra között ismét birtokba vehetik a Margitszigetet a sportbarátok! Az idei rendezvényt a Fővárosi Önkormányzat Sport Osztálya és a Budapesti Sportszövetségek Uniója szervezi. Az egész napos program sorozat valójában a már hagyományosnak tekinthető Szigeti Sportvarázs, a 2. alkalommal megrendezendő Európa Sportnap és a Coca-Cola Testébresztő Női Futógála szerencsés ötvözete.

Négy helyszínen sportolhatsz aznap a szigeten - az Iharos Sándor Margitszigeti Atlétikai Centrumban, a Danubius Nemzeti Hajósegylet Evezős Telepen, a Palatinus Strandon és a Szabadtéri Színpadnál, a 16. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán.
Az Európa Sport Nap az Egészségért programjában szerepel futás, tájfutás, nordic walking, aerobic, atlétika, súlyemelés, vívás, tekesport, H-labda, kerékpár és tereproller, tollaslabda, evezés, strandkézilabda, aqua fittnessz, amerikai football, sakk, mediball, asztalitenisz, kite-surf és vadvízi evezés is. Lesz életmód és táplálkozási tanácsadás, fittségi felmérés is. A programokon - 16. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála nevezési díját kivéve - ingyen lehet részt venni.

Hölgyeim, hozzátok el az egész családot, hogy ők is sportolhassanak, amíg ti futtok!

fb share