Az E.ON Délibáb Sportfesztivál összefoglalóját láthatod a Mozdulj! című műsorban

A 8. E.ON Délibáb Sportfesztivál összefoglalója is látható lesz a Mozdulj! című szabadidősport-magazin július 16-i adásában.

Az M1-en szombaton reggel 9 órakor jelentkező műsorban természetesen a nyár dominál. Ennek keretében először bőséges összefoglaló látható a Hortobágyon zajlott 8. E.ON Délibáb Sportfesztiválról. További témákként strandfoci, víz, úszás és az egészséges táplálkozás szerepel a műsor kínálatában.

A Mozdulj! e heti ajánlója:

A Hortobágyi Nemzeti Park szépségét is megcsodálhatták azok, akik részt vettek a 8. E.ON Délibáb Sportfesztiválon, és a nagy hőség ellenére futva vagy kerékpározva teljesítették a 7, 14 vagy a 21 kilométeres távot.

Megkezdődött a strandfoci bajnokság. Az első állomáson, Balatonlellén és Fonyódon 32 csapat mérkőzött két napon át az időnként nagyon forró homokban.

Játszva ismerkednek a vízzel, a kajakozással és kenuzással azok a gyerekek, akik a szentendrei vízisport táborban töltik a nyári szünidőt. A vizes programok mellett kiegészítő mozgásra is jut idő.

A Lator Úszó- és Vízisport Egyesületnek feltett szándéka, hogy Hatvanban minél több gyerek tanuljon meg úszni, ismerkedjen meg a sportággal, és a legjobbak érmekkel térjenek haza a versenyekről.

Reggelizz, mint egy király, ebédelj, mint egy polgár, és vacsorázz, mint egy koldus! De hogy igaz-e a mondás, és valóban ennyire fontos a napi rendszeres étkezés, még inkább a reggeli, ennek jártunk utána.

A Mozdulj! magazinról itt tudhatsz meg többet: mtvmozdulj.hu



fb share