A BSI Futónagykövete Sándorfalván

Olyan nincs, hogy Sándorfalván ne legyen Futónagykövet. Mert van. Nagy Melinda nem régiben még 4 kilométeres versenyt aott fel majdnem, mára már 33 kilométerrel büszkélkedhet, amit egyszerre lefutott. Jelenleg a Pulzus Szeged Futóklub SE tagja, és mostantól Futónagykövet is.

Nagy Melinda a Szeged melletti 8200 fős kisvárosban, Sándorfalván vállalta, hogy megpróbálja összefogni a helyi futók közösségét. Nem lesz nehéz dolga, hiszen már eddig is hasonlóképp cselekedett: létrehozta például Sándorfalva futói facebook csoportját, melyen keresztül bárkit elér, aki kíváncsi az információkra. Szeretné, ha minél többen csatlakoznának, hiszen, ahogy írta nekünk, egy jó közösséggel az ember könnyeben elérheti az álmait. Segítünk egymásnak a kitűzött cél megvalósításában. Támogatjuk egymást és egy közösséggel jobban fel lehetne hívni az emberek figyelmét a sportolásra.

Bemutatkozásában máshonnan is megközelíti a sportot: "Szeretnék példát mutatni a gyerekeimnek és az otthon ülő anyukáknak, hogy család mellett is lehet sportolni és csinos anyukának lenni. A futás által 30 kilót sikerült leadnom, ez másnak is sikerülhet."

Közös futásait a csoport egészen baráti időpontban, a vasárnap ebéd utáni szieszta végén, délután 3 órakor tervezi, a helyszín pedig: Sándorfalva központ, Alkotmány Krt.

fb share