Dal a magyar Forrest Gumpról

Emlékeztek, ugye, a bevásárlókocsit tolva maratont, félmaratont futó Iváncsics Zsoltra például a Spar Budapest Maraton® Fesztiválról? Zsolt társa a futásokon egy hipermarketekben használatos bevásárlókocsi, s futás közben adományokat gyűjt. Tevékenységéről és magáról az emberről most egy slágergyanús könnyűzenei dal látott napvilágot Csak szólj címmel, amihez természetesen egy klip is jár.

Öt évvel ezelőtt kezdődött minden. Korábban is futottam már, ám egy maratoni verseny alkalmával egy koldusasszony és a kislánya mellett szaladtam, amikor a kislány elém állt, rám nézett, és azt kérdezte: bácsi, te miért futsz? Abban a pillanatban megvilágosodtam, és tudtam, mostantól másokért futok, és tolom a bevásárlókocsit, még ha sokan "Forrest Gump"-nak is néznek érte - nyilatkozta egy országos napilapnak korábban a "magyar Forrest".

Nos, Zsolt karitatív tevékenységéről született egy dal a SUB-CHI előadásában, mely név mögött a dal szerzője, Hársházi Szabolcs (bal kép) és egy profi session zenész, Csányi István (jobb kép) áll. A fülbemászó dallamokból és a klipből pedig hamar megtudhatjuk, mivel is foglalkozik Zsolt megvilágosodása óta.

Nézzük a klipet, természetesen hanggal!



fb share