Nyerj egy futócipőt - újra Spuri Futóbolt vadászat!

Már majdnem két éve, hogy megnyílt Budapesten a második Spuri Futóbolt - és január második felében nyitjuk a harmadikat a budai... hol is? Ó, úgy tűnik, már így is elárultunk valamit. Pedig inkább azt szeretnénk, ha ti találnátok és neveznétek meg a helyszínt. Persze nem csak úgy, l'art pour l'art, hanem nyereményért! Készen vagytok? Akkor hát induljon újra a Spuri Futóbolt Vadászat!

A feladat egyszerű: találd meg a helyszínt, készíts, vagy készíttess egy fotót magadról a leendő bolt előtt, és a képet posztold a Spuri Futóbolt Facebook oldalán. Aztán figyelj, és várd, nyertél-e. Január 15-én délután sorsolunk, és a nyeremény nem lesz más, mint egy pár általad választott márkájú futócipő (természetesen saját részre, tehát nem ruházhatod át, illetve készpénzre sem válthatod az ajándékodat).

Hogy ez így eddig elég nehéz? Ugyan már! Azt az előbb elkottyintottuk, hogy Budán kell keresgélni. Ha valaki látnok, jós és sámán egyben, már ebből tudja a helyszínt, de a többiek számára mutatunk egy fotót is, ami a bolt bejáratát mutatja. Ez fontos infó, hogy még a felújítás előtt készült a kép (nehogy aztán majd ne ismerjetek rá akkor, amikor a kirakat teli lesz jobbnál jobb cuccokkal).

Tehát két dolog: Buda, illetve a kép:

Ennyinek elégnek kell lennie, hogy indulhasson a vadászat! Hajrá, keressétek, fotózzatok, posztoljatok, és nyerjetek!

Fontos!

Figyeljetek oda a verseny tisztaságára, és arra is, hogy ne rontsátok el a játék örömét: abban az esetben, ha valaki az üzlet elhelyezkedésével kapcsolatban túl sok infót tesz közzé a kép mellé, akkor a képet törölhetjük. A játék legyen játék!

Vadászatra fel, várjuk a képeket! Sok sikert mindenkinek!



fb share