Nyerj wellness pihenést a Spuri Futómagazinnal!

Még mindig előfizethetsz a SPURI Futómagazin következő 4 számára, hogy egyben részt vegyél játékunkban is, melynek során minden egyes szám megjelenésekor minden előfizető nyerhet. Hogy mit? Egy száz oldalas, színvonalas lapon kívül minden alkalommal új és új ajándékokat, sportfelszerelést, kiegészítőket - most órát és wellness pihenést. Ugye, mi minden lehet egyetlen lapban?

Ha nem vagy előfizető, akkor vedd meg a jelenlegi számot a SPURI Futóboltokban és a nevezési irodában itt, a Váci úton. Aztán, ha már ott vagy, nyugodtan rendeld meg a többit - hiszen így garantáltan hozzájutsz majd minden számhoz. De folytatódik játékunk is, mellyel minden számmal nyerhetsz! Most wellness pihenést a Tisza Balneum Hotelben, vagy a soproni Hotel Sziesztában, TIMEX órát és ingyenes indulást lehet nyerni a BSI eseményeire, de mivel minden előfizető minden sorsoláson részt vesz, nem maradsz le később sem semmiről: már szedegetjük össze az ajándékokat, s egyelőre annyit árulunk el: hatalmasat fog szólni nyár elején!

De egyelőre a téli szám van itt, a tavaszitól tudsz előfizetni a következő négy számra (1 év) 3400 Ft helyett 3000 Ft-ért, Spuri Aranykártyával 2700 Ft-ért.

Vedd meg tehát a friss újságot, szeress bele, s rendeld meg még olcsóbban! Vagy ha nem szeretnél papírt pocsékolni, akkor olvasd el, vagy fizesd elő a lap digitális verzióját a DIMAG rendszerén! Sehogy sem tudod megbánni - és ha megfogtad, letenni sem tudod majd.

fb share