Szavazz az Új SPURI Futóbolt harmadik nyertesére!

Megnyílt a harmadik budapesti SPURI futóbolt, ennek kapcsán pedig játékunk végéhez közeledünk: sorrendben a harmadik játékos nyerhet egy pár futócipőt akkor, ha a legtöbb szavazatot kapja a képe. Nézd meg hát a döntős képeket, aztán szavazz rájuk, hogy kiderüljön: ki hozhat el az új SPURI boltból egy pár futócipőt!

Az apropó, mint írtuk, hogy február 4-én ünnepélyesen megnyitottuk Budapest harmadik SPURI Futóboltját, ahol a megszokott, színvonalas kiszolgálást, hozzáértő eladókat és hatalmas választékot találtok. Az üzlet címe: 1122 Budapest, Maros utca 4.

Ide kellett elzarándokolni/futni/mászni, egy vicces képet készíteni magadról és a boltról, ezt feltölteni a SPURI bolt facebook oldalára. És most a legjobb képeket bocsátjuk szavazásra.

8 képet ítéltünk meg a pályázók művei közül olyannak, mely akreatív, nem mindennapi kategóriában megállja a helyét. Induljon tehát a második forduló, nézzétek meg a fotókat és szavazzatok! Hogy a szavazatokat maximálhassátok, nyugodtan osszátok meg a cikket ismerőseitekkel, biztassátok őket szavazásra, és arra, hogy kampányoljanak ők is további szavazatokért! A végén egyszerűen csak összeszámoljuk a szavazatokat, és a jövő hétewn győztest hirdetünk.

A képeket és a szavazólapot egy űrlapon találjátok meg. Kattintsatok, szavazzatok, gyűjtsetek még szavazót! A szavazást február 11-én délben zárjuk le... addig pedig nyomjátok!

A szavazás kérdőívét >>> ezen a linken találod!

http:kerdoivem.hu/kerdoiv/713264576/

Szavazás után pedig spuri a BOLT!

fb share