Ti szavaztatok, mi adjuk a futócipőt!

Február elején megnyitottuk negyedik SPURI Futóboltunkat. A budai Maros utcában nyíló üzlet kapcsán pedig játékot, mitöbb: játékokat hirdettünk, melyek közül a harmadik érkezett a célegyenesébe: a bolt előtt készült jobbnál jobb képek legjobbikaira szavazhattatok, s most ünnepélyesen kihirdetjük a legjobbat, melynek küldője egy pár futócipőt nyert.

Az ünnepélyesség jelen esetben a gyorsaságot jelenti, már soroljuk is a dobogósokat!

A harmadik helyre a szavazatok 21,9 százalékával Bálint Ágnes - miáltalunk - futócipő koldusok címűre keresztelt képe került. Szegény két lány biztos nagyon fázott zokniban, reméljük, nem lettek betegek, és azóta már vígan nyargalásznak a futópályákon ugyanolyan mosollyal arcukon, ahogyan a képen pózolnak. (A képre kattintva az megjelenik nagyban.)

MAJDNEM a legjobban tetszett nektek (szoros verseny volt!) Nagy Szilárd ücsörgése a betört kirakat mellett egy pár futócipővel. Ő a szavazatok 31,9 százalékát kapta tőletek. Alkotását elsőnek megpillantva majdnem a rendőrséget hívtuk, hogy bejelentsük: egy garázda elem futócipőt akar dobni az üzletünkbe. (Szintén kattints a képre a nagyobb formátumért!)

A győztes pedig Csapó Viktor lett, aki egy igen érdekes kompozíciót mutatott be fürdőruhástól, bringástól - januárban. Úgy tűnik, meghökkentő mivolta, "ezmiez" jellege mindenkit elbűvölt, vagyis majdnem mindenkit. A képnek nem is adunk nevet, mivel ő nyert 35,4 százaléknyi szavazattal, inkább nézzétek meg, aztán nevezzétek el ti:

A nyertest levélben is értesítjük, hogy új futócipőjét hogyan és mikor veheti át az új SPURI Futóboltban. Nektek pedig köszönjük a játékot, a sok képet és szavazatot. Várunk szeretettel most már az új bolt belsejében is, válogassatok, vásároljatok kedvetekre!

fb share