Tudod, mi az a Bringatlon?

Május 11-én rendezzük 7. Intersport Tour de Tisza-tó és Tisza Tavi Bringatlon eseményeit. Addig még jó sok idő van hátra, de ha szeretnél valami mókás, csapatépítő jellegű versenyen részt venni, akkor ideje elkezdeni barátkozni a gondolattal, hogy te bizony bringatlonozni fogsz, vagyis olyan csapattal sportolni, mely csapatnak garantáltan két kerékkel kevesebbje van.

A Bringatlon egy olyan 2-3-4 fős váltóverseny a Tour de Tisza-tó 65 km-es pályáján, melyben az egyik csapattag futva, a többi pedig bringával teszi meg a táv rá eső részét. Az egyik legnagyobb buli! De ha "hagyományosabb" sportokra vágysz, akkor kerékpározhatsz vagy görkorizhatsz is.

Program két kerékkel: -10:00-10:30-ig folyamatos rajt a Halas térről a 15 kilométeres kerékpártúrára. -10:50 órakor "lassú rajt" a 65 kilométeres kerékpártúrára országúti kerékpárral és mountain bike-kal.

Program azoknak, akiknek több kerekük van: -A kerékpáros mezőny elhaladása után a görkorcsolyás rajt: Poroszló, a kerékpárút kezdete

És program azoknak, akiknek kettővel kevesebb, mint kéne: Bringatlon csapatok kerékpárosai rajtolnak 10 óra 50 a Halas térről a Tour de Tisza-tó 65 km-es mezőnyének a végén. A Bringatlon csapatok futói Poroszlónál, a kerékpárút kezdenél csatlakoznak a kerékpáros és görkorcsolyás mezőny elhaladása után az addigra odaérő kerékpáros csapattagjaikhoz, s együtt mennek tovább.

Gyere el Tiszafüredre, tölts velünk egy vidám, tavaszi sportos napot! Találkozzunk a Halas Téren (az Albatrosz kikötőnél)!

fb share