Megdőlt a Telekom Vivicittá tavalyi hétmilliós jótékonysági csúcsa

Egyre többen és egyre karitatívabbak vagyunk! Hála annak a több, mint 300 futótársunknak, akik a felkészülés során még adományokat is gyűjtöttek. És persze köszönet azoknak az önzetlen támogatónak, akik pénzadománnyal támogatták a jó ügyeket.


A futó jótékonysági követek eddigi termése mára meghaladta a 8,6 millió forintot - és még van pár nap a versenyig. Lássuk az igencsak biztató részeredményeket!

A Gézengúz Alapítvány, a NOÉ Állatotthon, a Sportos Cukorbetegekért Egyesület és az UNICEF összesen 79 jótékony futója eddig több, 1,9 millió forint adományt gyűjtött össze. Az Élménykülönítmény 102 követe 3,5 millió forint, a Magyar Hospice Alapítványt támogató 29 futó 1,1 millió forint, a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat 93 futója pedig 2,1 millió forint adománynál tart.

Támogasd te is adományoddal a jó ügyek futóit! A karitatív szervezetek a verseny mindkét napján szívesen fogadják a pénzadományokat a Margitszigeten is.

Egyébként se gyere üres kézzel, az infósátornál leadhatod az általad már használt futócipődet, sportruhádat, amit a Magyar Vöröskereszt Budapesti Szervezete juttat el a rászorulóknak.

fb share