Játék! Vajon melyik keresztnévre hallgat a legtöbb nevező?

Keressük a leggyakrabban előforduló női keresztnevet a 21. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála teljes mezőnyében. Válaszd ki a szerinted helyes megfejtést, s nyerj egy 5000 forintos BSI ajándékutalványt!


Szerinted úgy hívnak téged is, mint a mezőny nagy részét? Vagy annyira különleges a neved, hogy ez elő sem fordulhat?

Próbáld meg kitalálni, hogy hogy hívják a hétvégi esemény legtöbb indulóját, mi pedig nem rejtjük véka alá a megfejtést! Az eddig befutott nevezések alapján adott a TOP TEN és ezt a listát ajánljuk a játszótársak figyelmébe. Tehát tíz név közül választhatsz, szerinted melyik a leggyakoribb? Tízből egy! Tippelj, szavazz!

A játékon résztvevők között egy 5000 Ft-ost BSI ajándékutalványt sorsolunk ki, melyet postai úton juttatunk el a nyertesnek. (Az utalvány egy éven keresztül felhasználható bármely eseményre történő nevezéskor. Nevezésen kívül másra nem beváltható, a Spuri Futóboltokban nem felhasználható.)

A gépi rendszer biztosítja, hogy egy email címről csak egy érvényes szavazat érkezzék. A versenyt pénteken délben zárjuk és aznap a gép kisorsolja a győztes névre szavazók közül azt az egyet, aki nyert.

Most pedig nincs más dolgod, mint kattints a fenti képre és induljon a szavazás!

fb share