Egy hónap múlva itt az 5. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap!

Küzdj Te is aerobikkal a tavaszi fáradtság ellen! Garantáltan minden izmodat átmozgatjuk aerobik, pilates, súlykontroll, afrodance és gerinctréning óráinkon!

Március 27-én lesz a tavasz első nagy aerobik eseménye - újra válogatott aerobik és fitnesz előadókkal mozoghatsz együtt az 5. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napon.

A SYMA Csarnokban minden izmot felébresztő program vár: a nagyszínpadnál Gáspár Kata Aerobik Mix-szel melegít be, majd Horváth Gréta erősít a Pilates-szel. Varró Gyula táncos koreográfiával mozgat meg Aerobic Performance óráján. Utána Béres Alexandra minden izmodat megdolgoztatja Súlykontroll gyakorlataival. Kiss Gábor Afrodance óráján afrikai táncmozdulatok és dobok garantálják a jó hangulatot és a fergeteges szórakozást! Kis Mónika Testegyensúly, preventív gerinctréning gyakorlatai a testi és lelki ellazulás mellett igazi kihívást is jelentenek majd tested tartó- és antigravitációs izmai számára. A nap végén a Chili Salsa csapata igazi táncos bulit varázsol a Salsa Free Style órával.

A program a szünetekben sem áll le! Két óra között fellépők szórakoztatnak bemutatóikkal, új eszközöket, koncepciókat és stílusokat bemutatva - lesz Reggaeness, BOSU, Strike Zone, World Class - DanceMix és Urban Dance Team. Ha kíváncsi vagy, mik ezek, nézd meg a részleteket az esemény honlapján: a www.aerobiknap.hu oldalon!

Az aerobikórák mellett az egészséges életmóddal is jobban megismerkedhetsz az Életmód Expo kiállítóinál, valamint a legújabb fitneszeszközöket is kipróbálhatod a Fitnesz Parkban.

Gyere és rázd fel szunnyadó izmaidat, szórakozz és sportolj!

Get Adobe Flash player



fb share