Elfutsz fürdeni egyet Harkányba?

A kérdés helyénvaló, hiszen évente rengetegen válaszolnak igennel rá: idén sem lesz ez másként. Március 9-én harmincadik alkalommal rendezi meg ugyanis a PVSK Atlétikai Szakosztálya a hagyományos Pécs-Harkány futóversenyt, melynek rajtszáma egyben belépő is a futás után a harkányi fürdőbe. És nem csak azért szólunk már most, hogy fel tudj készülni, hanem azért, mert az eseményre SPURI Aranykártyával olcsóbban nevezhetsz!

Ha nem pihentél hosszú heteket mostanában, hanem szépen karban tartottad a testedet, nincsenek berozsdásodva az izmaid, akkor akár a 7. SPURI Balaton Szupermaraton előtti utolsó hosszabb távnak is megfelelhet ez a kissé hepehupás, de mindenképpen könnyen futható verseny. Ha pedig mostanában éledezel a nagy, januári lustálkodás után, akkor meg éppen jó, hogy van addig még egy egész hónap. Ha általában nem okoz gondot egy húszas lefutása, akkor egyéniben teljesítheted a távot, ha pedig rövidebb távokra vagy kalibrálva, akkor remek kis váltóversenyen indulhattok. És a végén a hagyományos fürdőzés, ami minden pénzt megér - ám most a rajtszámoddal simán bemehetsz a fürdőbe. Felcsillant a szemed? Nem csodáljuk.

És, hogy a lelkesedést tovább szítsuk: SPURI Aranykártyával még 500 forint kedvezmény is kapsz a nevezési díjból. Van valami ellenérv? Ugye, nincsen... Akkor hát gyerünk, fussunk egy jót március elején!

A teljes versenykiírás megtalálható >>> itt (pdf.)

fb share