Érkezz időben a K&H olimpiai maraton váltóra!

Összeszedtük, milyen hasznos információkat érdemes tudnod a vasárnapi 18. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltó előtt.

Mindenekelőtt: érkezz időben az eseményre! A versenyközpont reggel 8 órától tart nyitva a Kossuth téren, a METESZ-székházban. (Az épület a tér szélén, a metró kijárata mellett, az Akadémia utca sarkán található.) Kérünk, hogy a versenyközpontba a csapatodból csak egy futó menjen be a rajtcsomagot felvenni! Ha még nem neveztél, a versenyközpontban megteheted, legkésőbb fél órával az adott táv rajtja előtt.

A minimaraton váltó 9.30-kor, a maraton és félmaraton váltó, illetve a félmaraton egyéni mezőnye 11.00-kor rajtol a Kossuth térről. Ügyelj arra, hogy a váltód első tagja időben foglalja el a helyét a rajtfolyosóban! A csapat tagjai a váltózónába a táblákkal jelölt rajtszámtartomány szerint tudnak beállni.

A minimaraton indulói a célban, a többi távon futók a célfrissítőn kívül az útvonalon két alkalommal frissíthetnek. Érdemes arra készülni, hogy a versenyen meleg lesz, így célszerű használni valamennyi frissítőállomás kínálatát.

Tájékozódj előre, milyen forgalmi változások lesznek a fővárosban! Az elterelések részleteit itt >>> találod. Ha kerékpárral érkezel az eseményre, az Alkotmány és a Vajkay utca sarkán teheted le a bringádat a felügyelt kerékpártárolóban.

Ha mindezt elolvastad és megjegyezted, nincs is más tennivalód, mint vasárnap eljönni a 18. K&H olimpiai marton és félmaraton váltóra! Találkozzunk a rajtnál!



fb share