Fussunk együtt a rákgyógyításért Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosában!

Immár második alkalommal rendezik meg szeptember 11-én a Fuss a Rákgyógyításért Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosában jótékony célú futónapot.

Tavaly igen nagy sikere volt a rendezvénynek, több mint másfél ezer ember gondolta úgy, hogy ezt a szombat délelőttjét a testmozgásnak, és egyben a jótékony cselekedetnek szenteli. Így 1.623.000 Ft-ot utalhatott át a Magyar Posta a rák elleni küzdelem javára. Remélik, hogy idén ennél is több pénzzel tudják segíteni a nemes célt.

A futás, mely hivatalos EKF-program, 2010. szeptember 11-én 11 órakor kezdődik, a központi helyszíne a pécsi Szent István tér, ahol 9.30-tól lehet majd regisztrálni. A futás távja három kilométer Pécs történelmi belvárosában, a táv sétálva is teljesíthető, hiszen ez nem verseny! A résztvevők 10.45-kor közös bemelegítést tartanak Monspart Saroltával és Jakabos Zsuzsannával. A futás után a méltán népszerű, pécsi származású Takáts Eszter ad koncertet.

A rendezvény nevezési díjából és a tombolaárusításból befolyó teljes összeget a Posta a Nőgyógyászati Daganatos Betegekért Alapítvány javára utalja át. A nevezési díj egységesen 1000 Ft.

Forrás: Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosa

fb share