Hamarosan teljes lesz a SPAR Budapest Maraton 42 kilométeres távjának befutógalériája

Újabb képek kerültek fel a SPAR Budapest Maraton Képcsarnokába, a maraton befutógalériái közé. A befutófolyosó jobb oldaláról fotózott galéria teljes, nemsokára a bal oldalról készült képek is mind fent lesznek.

Az eseményen a 42 kilométeres táv befutóit két oldalról fotóztuk, ennek megfelelően két galériát hoztunk létre: a jobb, illetve a bal oldalról készült képekét. Így két szemszögből több fotó is készült a befutókról. A képeket az időeredmények alapján raktuk sorrendbe, tehát a befutófotókat mindkét galériában érdemes keresni.

A jobb oldalról fotózott befutóképek mind felkerültek a Képcsarnokba, és hamarosan a bal oldalról készült fényképek galériája is teljes lesz.

A SPAR Budapest Maratonról ezenkívül láthatók az útvonal fotók 1., 3., 5., 7. galériája, valamennyi rajtfotó (maraton, minimaraton, maratonka és gyaloglás), a családi futás teljes galériája és az emelőautóból készült képek. A többi képet is folyamatosan töltjük fel az esemény Képcsarnokába, amit innen is meg tudsz tekinteni >>>

fb share