Jóleső reggeli futás a Margitszigeten

Kellemes őszi reggelen futhattak a Margitszigeten azok, akik részt vettek a Metropol Nemzetközi Reggeli Futáson. Az eseményre 460-an neveztek.

Ez a szeptember végi reggel jól indult. Kellemes időben gyülekeztek a Reggeli Futásra készülődők a Margitszigeten, a versenyközpontnak helyet adó napközis táborban. A futók között sokan voltak olyanok, akik a SPAR Budapest Maraton 42 kilométeres távján indulnak majd. És persze nemcsak magyarok, hanem többek között olasz és angol futók is a Reggeli Futással melegítettek a vasárnapi eseményre.

Az 5,2 kilométeres szigetkört az elsőként célba érkező futó 20 percen belül teljesítette. Kitettek magukért az olaszok: a rajthoz kissé kényelmesen érkeztek, és a mezőny már eléggé elfutott, amikor ők is nekikezdtek a távnak, viszont olyan sprintet vágtak ki, hogy a végén egyikük harmadikként ért célba.

A kellemes futás után könnyű reggeli várta a futókat. Az egész Reggeli Futáson jól érezhető volt, hogy a többség "fejben" már a SPAR Budapest Maratonon van. Az arra történő bemelegítés mindenesetre jól sikerült a Margitszigeten.

fb share