Atlétabál 2014

2014. február 14-én, pénteken 19 órától kerül sor a szép hagyományokra visszatekintő Atlétabálra a Gyulai István és Zsivotzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért kuratóriumának rendezésében.

Az alábbiakban olvasható a meghívólevél teljes szövege, majd pedig a tervezett program.

Kedves Atlétabarátok!

Tisztelettel hívjuk Önöket a farsangi időszak egyik rangos eseményére, a szép hagyományokra visszatekintő Atlétabálra, a Gyulai István és Zsivotzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért kuratóriumának rendezésében.

A sportág évzáró - évnyitó gálájára
2014. február 14-én, pénteken 19 órától kerül sor.

Az Atlétabál keretében kerülnek átadásra a 2013. év legjobb atlétáinak és az év edzőjének járó díjak, melyek közül az év férfi atlétája a Zsivotzky Gyula, az év női atlétája a Csák Ibolya, az év edzője pedig a Koltai Jenő nevével jelzett plakettet kapja.

A díjátadó gálát és vacsorát követően színvonalas műsor, zene, tánc, tombola szórakoztatja a vendégeket.

Az Alapítvány reméli, hogy korábbi évek kellemes együttlétének örömét a Valentin nap és a farsang hangulata tovább emeli, és február 14-én az előzőeknél is többen leszünk az Atlétabálon, melynek hagyományos helyszíne Budapesten a Danubius Thermal Hotel Helia. (Bővebb tájékoztatás az atletikaertalapitvany.hu honlapon és a 06 30 573 53 42 telefonszámon.)

Szeretnénk, ha jelenlétükkel támogatnák a Gyulai István és Zsivotzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért azon célkitűzését, hogy a rendezvénnyel hozzájáruljon az atléta társadalom szorosabb együttműködéséhez, szeretett sportágunk eredményességét, népszerűségét javító baráti légkör kialakításához.

Az Alapítvány a jószolgálati bál nyereségét a hátrányos helyzetű, tehetséges, fiatal atléták megsegítésére fordítja! Abban bízva, hogy kezdeményezésünk elnyeri az Önök támogatását, meghívásunkat megismételve várjuk megkeresésüket a báli meghívók vásárlása ügyében.

Budapest, 2013. december 15.

Sportbaráti üdvözlettel:
Miklósa Erika
a kuratórium elnöke sk

A báli belépő 9800 Ft, a támogatójegy 20.000 Ft áron kapható, mely összegről, mint közhasznú alapítványi támogatásról igazolást adunk, melynek alapján cégeknél az adóalapot csökkenteni lehet. Bankszámlaszám: CIB Bank 10701049-47704008-51100005 Kapcsolat: Klenóczky Bea 06 30 573 53 42, e-mail: bea.klenoczky@gmail.com

fb share