Három helyen is futhatsz félmaratont szombaton

8. Káli Futás, 2. Pécs-Orfű Félmaraton futóverseny, IX. Kolon Kupa Futóverseny - I. Kolon Félmaraton: Spuri Aranykártyával kedvezmény a nevezési díjból!


A 8. Káli Futás helyszíne a Káli-medence, azon belül is Kővágóörs. A félmaraton mellett 12 és 6 kilométeres táv, valamint nordic walking, ovis és kölyökfutás is vár.

A 2. Pécs-Orfű Félmaraton futóversenyen (ahol egyéni és váltó futás is lesz) a táv több mint a felét - forgalomtól elzártan - aszfaltozott kerékpárúton, erdei tájon áthaladva teszik meg, majd miután átszelték a Nyugat-Mecsek lankáit, gyönyörű, festői környezetben érkeznek meg Baranya legszebb üdülőfalujába, Orfűre. Akik úgy érzik, hogy a Pécs-Orfű Félmaraton távja hosszú, vagy csak kevesebbet szeretnének futni, azoknak biztosítanak egy 6 km-es távot a Pécsi Tó körül.

A Kolon Kupa Futóversenyt a Bács-Kiskun megyei Izsák Város Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálata, és a Tegyünk Izsákért Egyesület - Kolon Futóklubja szervezi, a régi/új helyszínen, a fogathajtó pályán, ahol a futóversennyel egyidőben lovas program és főzőverseny is zajlik. Távok: 300 m, 800 m, 2500 m, 5000 m, 10 000 m, félmaraton.

Partnerversenyeink és a hozzájuk tartozó Spuri Aranykártya-kedvezmény mértéke megtalálható a Spuri Aranykártyás partnerversenyek listájában.

fb share