Kiállítók a SPAR Budapest Maratonon

Tizennégy kiállítóval találkozhatsz a 25. SPAR Budapest Nemzetközi Maratonon. Ismerkedj meg velük, olvasd el, milyen tevékenységgel lesznek jelen a jubileumi maraton helyszínén!

Ott lesz a SPAR Budapest Maratonon a Coca-Cola és a Danone. Az Unilever (Flora) stresszkezelési és dietetikus tanácsadást tart, és meg lehet kóstolni a Unilever (Algida) sztracsatellás szendvicsét. A Friesland ugyancsak termékei kóstoltatásával lesz jelen, a Procter&Gamble mikroszkópos hajvizsgálatot tart tanácsadással.

A Kraft Foods Kft. két termékével lesz jelen a SPAR Budapest Maratonon, a Mogyi Kereskedelmi Kft. és a NORBI Sütöde szintén termékkóstoltatást tart. A Rauch és a Vitasütő kiállítói standján különböző termékeket lehet kóstolni

A Kenesei és Társa Kft. adomány fejében gesztenyerudat ad, a felajánlásokat a Bakonyszűcsi Daganatos Betegek Rehabilitációs Otthonának továbbítják. A SPAR kiállítói sátránál natúr gyümölcslevek, diákcsemege és müzliszelet kóstolására lesz lehetőség. A SuperShop sátránál lévő színpadon fellépők szórakoztatják a SPAR Budapest Maratonra látogatókat.

fb share