Már csak egy hónap a Balaton és FélBalaton Szupermaratonig

Egy hónap múlva, március 17-én elrajtol a 4. Balaton és FélBalaton Szupermaraton mezőnye. Nézd meg, mit érdemes feltétlenül tudni a futóeseményről!

1. Nevezés

A kedvezményes nevezés határideje február 28-án jár le, tehát a hónap végéig van még idő arra, hogy tavalyi árakon nevezz az idei eseményre.

A nevezési díjakról és határidőkről minden információ megtalálható itt >>>

2. Szállás

A Balaton és FélBalaton Szupermaratonra már csak korlátozott számban lehet szállást foglalni. A csomagárak nem változtak 2010-hez képest, továbbá tartalmazzák a reggelit és a svédasztalos meleg vacsorát, amelyeket nem lehet a csomagból kivenni.! Viszont érdemes még a héten foglalni, mivel a február 20-a után beérkező foglalásokra plusz 2.000 Ft kezelési költséget számolunk fel foglalásonként. Figyelem! A helyfoglalás kizárólag a BSI-n keresztül lehetséges!

Minden tudnivaló a szállásfoglalásról megtalálható itt >>>

3. Távok

Balaton Szupermaraton: 195,4 kilométer négy nap alatt, Siófoktól Siófokig Balaton Szupermaraton párban és csapatban: 195,4 kilométer párban, illetve három-, vagy négyfős váltóban FélBalaton Szupermaraton: 95,9 kilométer két nap alatt, Badacsonytól Siófokig FélBalaton Szupermaraton párban él csapatban: 95,9 kilométer párban, illetve háromfős váltóban Maraton+: egy-egy napi ultratáv BSI MaratonFüred: 42 kilométer március 19-én, Badacsonytomaj és Balatonfüred között

A távokról minden szükséges információt megtalálsz innen >>> kiindulva

A 4. BSI Balaton és FélBalaton Szupermaraton főoldaláról kiindulva minden egyéb információt megtalálsz az eseményről. Ismerd meg a versenyszabályzatot, a szintidőket, nézd meg, milyen útvonalon halad a mezőny! Ha a korábbi versenyek érdekelnek, olvasd el, hogy zajlott a Balaton Szupermaraton az elmúlt három évben! Nézegethetsz fotókat, a Spuri Web TV és más televíziók anyagait, elolvashatod, hogyan készülnek az idei versenyre az indulók.

Az összes tudnivalót megtalálod ezen az oldalon. Ja, és persze várunk a 4. BSI Balaton és FélBalaton Szupermaratonra!



fb share