Nevezz mielőbb a Kékes Csúcsfutásra, nehogy lemaradj!

Mivel feltűnően nagy érdeklődést tanúsítotok a 14. Kékes Csúcsfutás iránt, a nevezések számából úgy tűnik, elérhetjük a nevezési limitet. Ha tehát szeretnéd garantálni az indulásodat, nevezz be mielőbb!

A tény, hogy május 28-án felfuthattok velünk az ország legmagasabb pontjára, sokatokat inspirált a nevezések számát tekintve. Ha ott szeretnél lenni a mezőnyben, mely Mátrafüredről 11,6 kilométeres távon, 671 méteres szintemelkedéssel érhet fel Kékestetőre, akkor nevezz be mielőbb, nehogy lemaradj, mert az eseményre létszámlimit van!

Ha szeretnél felfutni Magyarország legmagasabb pontjára, május 25-ig online, 26-ig személyesen nevezhetsz a BSI-ben.
A rajtcsomagodat május 16. és 26. között veheted fel a BSI nevezési irodájában munkanapokon 9.00 és 17.00 óra között.
Az esemény napján, május 28-án, a helyszínen is nevezhetsz vagy felveheted majd a rajtcsomagodat a versenyközpontban 8.30-tól 10.45-ig.

Utazz a BSI-vel az eseményre - retúrjegyedet már most megválthatod! A jegy ára: 3300 Ft. Jelentkezés legkésőbb május 20-ig vagy a buszok beteltéig. A május 20. után beérkező jegyárak nem biztosítják a helyet a buszon.
Ha online, postán, faxon vagy e-mailen szeretnél jegyet venni, a nevezési lap kitöltésénél a verseny nevéhez és a távhoz kell beírnod, hogy Kékes buszjegy. Részletek az eseményinformációnál.
Kiállás helye: Váci út 152., a BSI épülete előtt a szervízút parkolójában. Gyülekező 8:00 órától, indulás pontosan 8:15-kor. Visszaindulás várhatóan 13:30-kor a Kékes tetőről.

Fuss fel velünk az ország tetejére!

fb share