Öregsirály jubileumi akciója

25 év, 25 nap, 25 maraton címmel jubileumi futóakcióba kezd Visy Ferenc, azaz Öregsirály.

Öregsirály a BSI eseményeinek régi résztvevője. A közelgő 25. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton és a 25. SPAR Budapest Maraton alkalmából érdekes futóakcióba kezd. Öregsirály nyolc éve fut, így több korábbi félmaratonon és maratonon nem vett részt. A 25. jubileum alkalmából viszont pótolni szeretné elmaradt maratonjait, ezért 25 év, 25 nap, 25 maraton címmel szeptember 2-ától sajátos akciót indít, melynek lényegét így foglalta össze.

"Mint tudjátok, most ősszel lesz a Nike Budapest Félmaraton és a SPAR Budapest Maraton 25. futása. Mivel én csak nyolc éve futok, ezért lemaradtam nagyon sok versenyről. Egy merész gondolattal elhatároztam, hogy ezt pótolni fogom. 25 év, 25 nap, 25 maraton címszóval szeptember 2-án elkezdem a futássorozatot. A futás helyszíne a Margitsziget, chipes időméréssel, napi nyolc körrel szeretném teljesíteni az ígéretemet. Terveim szerint minden reggel 9 órakor kezdeném a futást, ez esetben körülbelül fél 2-re futom le a távot. (A teljesíthetőségre és NEM az időeredményre állok rá.)

Ez alól kivétel szeptember 5-e: rajt 7:30, majd három kör után átfutok (Szt. István krt.-Andrássy út) a Nike Budapest Félmaraton rajtjához, s itt fejezem be az aznapi maratonomat. A másik kivétel szeptember 26-a, amikor az utolsót a SPAR Budapest Maratonon futom le.

Ha időtök engedi, gyertek ki buzdítani, esetleg pár méter, pár kör erejéig velem futni. A futómezemen van még reklámfelület, ha valaki úgy gondolja, hogy..."

Öregsirály a legnagyobb maraton és félmaraton mellett ott volt számos Kékes Csúcsfutáson, több Balaton Maratonon, futott terep félmaratonokat, és rajthoz állt az első Balaton Szupermaratonon - hogy csak a legemlékezetesebb futásait említsük.

fb share