Sportzabálók Napja lesz szombaton!

Az ingyenes Sportzabálók Napján szeretettel várnak minden mozogni, szórakozni vágyót május 28-án a Marczibányi Téri Sportcentrumba, a Millenáris szabadtéri részére, valamint a kettőt összekötő utcába.

Megnézhetitek a Bajnokok Ligája döntőjét, előtte pedig kipróbálhatjátok magatokat kedvenc sportágaitokban. Versenyezhettek kispályás foci, asztalitenisz, tenisz, sakk sportágakban, és részt vehettek ügyességi versenyeken, valamint a Nagy Sportzabáló Te...szten. A rendezvénysátorban különböző mozgásformák segítségével megmozgathatjátok a hétköznapokon elbágyadt tagjaitokat többek között Katus Attila sportaerobic világbajnokkal, Doktor Ági salsa csapatával, Margaritával és a Fenomén táncsportosokkal, Cseresnyés Beáta body-balls csapatával, a csörgőlabda válogatott Orsós Zsolttal, valamint a jógában és gerinctornában elismert Beke Andreával és Almásy Csillával, a szellemi tartalékokat pedig az Antal Gergely sakknagymester elleni szimultánban mozgósíthatjátok.
Kipróbálhattok különleges sporteszközöket, valamint egy kis kikapcsolódásért elvonulhattok a jóga zónába.
A fentieken túl látványos programelemekre számíthattok: a gyerekek megvívhatják harcukat élősakk táblánkon, a nagyobbakat pedig többek közt capoeira, versenytánc, freestyle foci bemutatókkal igyekeznek lenyűgözni az egyes sportágak hazai legnagyobbjai.
A programok közt reklámfilm-vetítések és érdekes előadások várják a nagyérdeműt, a jóllakottságról pedig egész nap meleg ételek és hideg italok gondoskodnak.
A Nemzeti Egészségvédelmi Program közreműködésével szűrővizsgálatokat rendeznek a program teljes időtartama alatt. Az Egészségpontban több mint 40 féle szűrőprogrammal és életmód tanácsadással várják az érdeklődőket.
Az esemény a Reklámzabálók Délutánja és Éjszakája társrendezvénye.
További információért, részletes programért látogassatok el a www.facebook.com/sportzabalok oldalra.

fb share