Szemelvények a Spuri Futómagazinból: Zahorán Ádám visszatérése

A békéscsabai Zahorán Ádám 2009 májusában szenvedett súlyos sérülést, viszont idén márciusban a Balaton Szupermaratonon már rajthoz állt. A Spuri Futómagazin most megjelent nyári számában lévő interjúban a felépüléséről és a visszatéréséről beszél.

Fáradásos combnyaktörés - ez volt az, ami a két évvel ezelőtti Békéscsaba-Arad Szupermaratonon "összejött" Ádámnak. A műtét után gyógytorna, keresztedzések, majd a kerékpározás és az úszás segített a felépülésben. Ádám mindenképpen hazai versenyen akart visszatérni az ultrafutók közé, választása a Balaton Szupermaratonra esett. A versenyre történő felkészülése jól sikerült, sőt az első napot meg is nyerte. "Élveztem a futást, nagyon jó formában éreztem magam ezen az etapon" - emlékezett vissza Ádám.

A verseny többi napján aztán kiújultak az izomfájdalmak, ennek ellenére Ádám megnyerte az F1 kategóriát, összetettben pedig 10. lett. "A legfontosabb az a tudat, hogy visszatérhettem az ultrafutók táborába" - mondja az interjúban a Békés megyei futó. Ami pedig a további terveket illeti: Ádámnak most szponzorokat kell találnia, ha pedig ez megoldódik, akkor a 2012-es Spartathlonra szeretné kvalifikálni magát.

A Zahorán Ádám - sérülés után újra célegyenesben című interjú a 104 oldallal megjelent Spuri Magazin nyári számában az Ultrafutás rovatban olvasható.

A Spuri Futómagazin négy következő számára június 15-éig kedvezményesen, tavalyi áron, 2900 forintért - Spuri Futókártyával 2600 forintért - fizethetsz elő. Az előfizetés a 2011-es őszi és téli, valamint a 2012-es tavaszi és nyári számot foglalja magában. Június 16-ától augusztus 15-ig egy lapszám ára előfizetőknek 850 helyett 750 forint, az előfizetés négy számra 3000 forint. Ugyanebben az időszakban Spuri Futókártyával az előfizetés négy számra 2700 forint. A lapot megvásárolhatod a BSI nevezési irodáján, a Spuri Futóboltban és a BSI eseményein a készlet erejéig.

A Spuri Futómagazin előfizetéséről itt >>> találsz meg minden információt.

fb share