Változások a kaposvári 7. T-Home Vivicittá Városvédő Futás kapcsán!

Ha Kaposvárért futsz vagy szurkolsz április 3-án, érdemes megnézned, hogy változik a rajt helyszíne, az útvonal és a rajtszám/rajtcsomag átvétel időpontja.

A kaposvári T-Home Vivicittá nem a megszokott helyszínről, a Kossuth térről indul, hanem egy utcával előrébbről, a Fő utcáról, az Irányi Dániel utcai kereszteződéstől rajtolhatsz 15 órakor.
A futás útvonala is megváltozik: idén a Fő utca - Virág utca - Németh István fasor - Szent Imre utca - Damjanich utca - Kossuth Lajos utca - Sommssich Pál utca - Zárda utca - Kossuth tér útvonalon halad majd a mezőny. Itt tudod megnézni az új útvonal térképét.
A versenyközpont a Noszlopy Gáspár utcában, a Szivárvány Kulturális Központ előtt felállított sátrakban lesz.

Meghosszabbítottuk a kaposvári nevezést, illetve a rajtszám- és pólóátvételt is egy héttel - már március 21-től lesz ezekre lehetőség a CORSO Bevásárlóközpontban található T-Pont üzletben (Áchim András u. 4.), 16:30 és 19:00 között.
Kaposváron csak iskolák részére: a +36 30/927-0264-es telefonszámon lehet egyeztetni a rajtszám- és pólóátvételt március 21.-31. között. Az iskolai csoportok a verseny hetében csütörtökig vehetik át a leadott nevezés alapján összekészített csomagjukat!
Aki az esemény napján, április 3-án szeretne nevezni, a versenyközpontban megteheti 13:00 órától, legkésőbb a rajt előtt negyed órával.

Itt találsz részleteket a nevezésről.

Ne feledd, a két vidéki T-Home Vivicittá Városvédő Futás helyszíne, Kaposvár és Szeged speciális futópárbajt vív egymással!

Gyere és fuss velünk Te is!



fb share