2014-02-28

Podiart és Adidas Footscan a Spuri Futóboltokban

Márciusban egy-egy napig a három budapesti Spuri Futóboltban vendégeskedik a Podiart és az Adidas Footscan, számítógépes talpvizsgálatokat végeznek, illetve a speciális talpbetétekkel kapcsolatos (Podiart), valamint cipőválasztással kapcsolatos (Adidas Footscan) tanácsokat is adnak. Ma a Podiart szakembere vár téged a bolt előtti folyosón.

2014-02-28

Nevezhetsz a Ligetkörre!

Szeptember 14, kevéssel dél után. Emberek tolonganak a rajtvonalnál, hogy fussanak egy jót, hogy megtegyék a 3,4 kilométeres távot a Városligetben, és jóleső érzéssel érjenek célba ezen a kora őszi vasárnapon. Ez a Ligetkör, amit tavaly is közel 3000 futó választott. És idén? Nevezni már lehet, ne hagyd ki!

2014-02-28

Néhány napon belül lejáró nevezési határidők

Egyes eseményekre ma éjfélig lehet nevezni, illetve jegyet váltani kedvezményesebben, más események jelenlegi díjkategóriájának határideje vasárnap éjfél. Érdemes tehát még az utolsó pillanatban is nevezni, ha ezt olcsóbban akarod megtenni. De melyek ezek az események?

2014-02-28

Wizz Air Budapest Félmaraton 2014 - sajtótajekoztató

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága öt évre szóló, névadó szponzorációs megállapodást kötött a Budapest Sportirodával. A szerződést Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója és Kocsis Árpád, a BSI versenyigazgatója írták alá. Nézd meg az összefoglalót!

2014-02-27

WIZZ AIR BUDAPEST FÉLMARATON A BUDAPEST FÉLMARATON ÚJ NEVE

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága* ma bejelentette, hogy öt évre szóló, névadó szponzorációs megállapodást kötött a Budapest Sportirodával. A szerződést Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója és Kocsis Árpád, a BSI versenyigazgatója írták alá. A Budapest Félmaraton neve 18 év után változik meg. Az eseményre szeptember 14-én 29. Wizz Air Budapest Félmaraton néven kerül sor.

2014-02-27

Hamarosan jön a tavaszi SPURI - de mi lesz benne?

Bizony, még egy hónap, és a kezetekben foghatjátok a 2014-es friss tavaszi számot, benne ropogós, napfényes témákkal. És természetesen, ha előfizetsz, akkor négy alkalommal is esélyes leszel az értékes nyeremények valamelyikére. Szóval mit tartalmaz majd a SPURI Futómagazin, s mit is lehet nyerni? Nézd meg!

2014-02-27

Jótékony futók a 7. Spuri Balaton Szupermaratonon

Összesen nyolc futó indul a 7. SPURI Balaton Szupermaratonon a Bátor Tábor Élménykülönítmény színeiben. Két páros teljesen körbefutja a Balatont, lesz egy háromfős FélBalaton Szupermaraton váltó, és Maratonfüred betétszámban induló futó is.

2014-02-27

Nagy mezőny készül Budapestre

Február 17-én lezárult a Budapesten, március 25 - 30. között megrendezésre kerülő Fedett pályás Veterán Atlétikai Világbajnokság nevezési határideje.

2014-02-27

Figyelmeztetés ülőmunkát végzőknek

Eddig is tudtuk, hogy a sok ücsörgés káros és a napi sokórás ülőmunka egyáltalán nem tesz jót az egészségünknek. Ám talán új információ lehet sokak számára, hogy az aktivitás eloszlása is számít, vagyis hiába edz valaki keményen a nap más szakában, ha egyébként több órán keresztül egyfolytában ül.

2014-02-26

Péntekig kedvezményes jegyárak!

Ugye tudod, hogy FEBRUÁR 28-ig 4000 Ft-ért vásárolhatod meg belépőjegyedet kedvezményes áron a 8. Coca-Cola Testébresztő Fitnesz Napra? Április 5-én mozogj Velünk nyolcadik alkalommal is a tavasz legnagyobb fitnesz eseményén! Az aerobik irányzatain túlnőve, a fitnesz számos stílusa mutatkozik be a rendezvényen, bővül a funkcionális tréningek és a saját testsúlyos edzések választéka, így a férfiak számára is számos programot biztosít a rendezvény.

2014-02-26

Ússzatok, túratriatlonozzatok velünk - már lehet nevezni!

Idén augusztusban is odavackoljuk magunkat a Velencei-tóhoz, hogy rövid és hosszútávú nyílt vízi úszással, illetve egy jó kis túratriatlonra buzdítsunk minden sportolni vágyót. A nevezés elindult, találkozzunk augusztus 2-án Gárdonyban, a Sport Beach-en! Legyen az 5. Velencei Tóúszás egy hamisítatlan, sportos, családi nap!

2014-02-26

Hétfőtől emelkednek az Intersport Tour de Tisza-tó egyes távjainak nevezési díjai!

Tour de Tisza-tó hosszútávosok, figyelem! A jelenlegi, kedvezményesebb nevezési díj időszaka már csak a hét végéig tart! Hétfőtől a hosszú távot teljesítők már drágábban nevezhetnek, érdemes tehát kihasználni az utolsó napokat, ha nem muszáj, ne halogassátok a nevezést, és akkor jól jártok!

2014-02-26

Balatoni csapatok, figyelem!

Február 28-án éjfélig hosszabbítottuk meg a A 7. SPURI Balaton Szupermaraton páros kategóriában versenyzőinek, illetve 3-4 fős csapatainak, a SPURI FélBalaton Szupermaraton páros indulóinak, illetve 3-4 fős csapatainak kedvezményes nevezési időszakát! És sajnos ez a határnap péntek, éjféltől tehát már drágábban nevezhettek! Siessetek!

2014-02-26

Kíváncsi vagy az Intersport Tour de Tisza-tó ajándékaira?

Ne aggódj, a képen látható mutatványt nem kell elvégezned május 11-én, hogy megkapd az Intersport Tour de Tisza tó vagy a Tisza-tavi bringatlon ajándékait. Sokkal egyszerűbb lesz. És hogy mit kapsz? Nézd csak meg!

2014-02-25

A margitszigeti futókör felújítása

Budapest Főváros Önkormányzata elfogadta a margitszigeti futókör felújítására vonatkozó javaslatot, és olyan pályát épít, mely nem csak a szabadidő-, de a versenysport számára is alkalmas lesz nemzetközi szinten is. A Városépítési Főosztály facebook oldalán található kérdőíven keresztül várja a különböző ötleteket a felújításra váró margitszigeti futópályával kapcsolatban.

2014-02-25

Kinek jut eszébe ilyet csinálni?

Éjjel egy Molotov-koktélt, vagy valamilyen gyújtóbombát dobtak az Erzsébet-kilátó ajtajához. A térfigyelő kamerák tanúsága szerint az akció annyira jól sikerült, hogy az egyik elkövető saját magát is felgyújtotta.
Ha valaki látta, vagy információja van a megégett kabátos emberről, itt tehet bejelentést.

2014-02-25

Sportágválasztás testalkat alapján

Mérőszalaggal kideríthető, melyik sport való a gyereknek?

2014-02-25

Pályacsúcsok a Tokió Maratonon

A férfiaknál és a nőknél is pályacsúcsot hozott a vasárnapi Tokió Marathon futóverseny. A férfiaknál a kenyai Dickson Chumba nyert 2:05:41 órás eredménnyel, a nőknél az etióp Tirfi Tsegaye 2:22:23-mal.

2014-02-25

Forralt-Borvidék TerepMaraton avagy dagonyaderbi

Szombaton rendezték már Szálkán a méltán népszerű Borvidék Félmaraton téli nagytestvérének is nevezhető Lajvér Avantgarde Forralt-Borvidék Terepmaratont. A résztvevők a nagy hidegre és hóra nem panaszkodhattak, a forralt borra is csak a feledés jótékony mámorának eléréséhez volt szükség, a pálya ugyanis jobban hasonlított egy iszapbirkózás helyszínéhez, mint futóversenyéhez.

2014-02-25

Magyar hölgy nyert 50 mérföldes bajnokságot az USA-ban

A múlt hétvégén rendezték Florida állam terepfutó bajnokságát, ahol az 50 mérföldes távon az Egyesült Államokban élő Nagy Katalin szerezte meg az abszolút első helyet.

2014-02-25

FELMENTETTÉK A HÁROMSZOROS OLIMPIAI BAJNOKOT

A Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) felmentette a háromszoros olimpiai bajnok sprinter Veronica Campbell-Brownt, aki egy tavaly májusi doppingvizsgálaton adott pozitív mintát.

2014-02-24

Május 18-án újra a nőké lesz a Városliget és az Andrássy út!

Már lehet nevezni a 19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála, Magyarország legszebb futóversenyének összes távjára, és ami külön öröm számunkra - és reméljük, számotokra is -, hogy 2010 után a hölgyek újra a klasszikus 10 kilométeres távon indulhatnak el, birtokukba véve a Városliget mellett az Andrássy utat is. És ha még ez nem volna elég, sokáig sorolhatjuk az újdonságokat.

2014-02-24

Milyen érmet kapsz a 17. Kékes Csúcsfutás céljában?

Pontosan három hónapod van, hogy kitaláld, honnan, kivel, hogyan fotóztatod magadat Magyarország legmagasabb pontján, miután felfutottál a Mátra szerpentinjén Mátrafüredről a Kékes-tetőre. Amit mi tehetünk, azt hozzátesszük a képhez: készen van ugyanis az érem terve, mely éremmel a csúcskőnél mosolyoghatsz május 24-én az ország tetején! Nézd meg gyorsan!

2014-02-24

A BSI Futónagykövete Sándorfalván

Olyan nincs, hogy Sándorfalván ne legyen Futónagykövet. Mert van. Nagy Melinda nem régiben még 4 kilométeres versenyt aott fel majdnem, mára már 33 kilométerrel büszkélkedhet, amit egyszerre lefutott. Jelenleg a Pulzus Szeged Futóklub SE tagja, és mostantól Futónagykövet is.

2014-02-24

Kovács Kokó István az Öböl Félmaratonon

A 7. SPURI Balaton Szupermaraton idei új betétszámában, a SPURI Öböl Félmaratonon indul olimpiai- és világbajnok ökölvívónk, Kovács Kokó István is. A március 21-én rendezett félmaraton Keszthelytől csatlakozik be a Balaton Szupermaraton második napi forgatagába, és mint a többi távot vállalóknak, a Szigligeti vár alatt lesz a célja. Nem ígérkezik könnyű menetnek, mert elég szintes pálya, ám Kokót ez zavarja a legkevésbé.

2014-02-24

Előrébb került a SPURI MaratonFüred rajtidőpontja!

Figyelem! Akik március 22-én részt vesznek a SPURI MaratonFüreden, azoknak szól a hír: a várhatóan nagy létszám miatt 5 perccel előrébb hoztuk a rajt időpontját. Eszerint tehát a maratonisták Badacsonytomajból 9:45-kor indulnak, csatlakozva a szupermaratonisták mezőnyéhez. Csak 5 perc, de ezen ne múljon semmi!

2014-02-24

Fitnesz a 19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála színpadán

Összeállt a 19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála fitneszprogramja, hogy azoknak is tudjuk a mozgásra lehetőséget biztosítani, akik már vagy még nem futnak, illetve azoknak, akik szurkolni jönnek csak. Mindenképpen érdemes tehát minden hölgynek kilátogatnia május 18-án a Városligetbe. Nézzük akkor, mi lesz a program a Napozórét színpadán!

2014-02-24

Gebrselassie felcsap nyúlnak Londonban

A London Maraton szervezői a héten bejelentették, hogy Gebrselassie iramfutóként vesz részt az áprilisban esedékes versenyen.

2014-02-24

FEDETT PÁLYÁS OB: KAPTUR TRIPLÁZOTT, KAZI DUPLÁZOTT

Kaptur Éva három, Kazi Tamás pedig két aranyéremmel zárta a vasárnap befejeződött fedett pályás atlétikai országos bajnokságot.

2014-02-24

UMSZ közlemény a nemzeti válogatott kijelölésének feltételeiről

Nemzeti válogatott általános kijelölési szempontjai a 100 km és a 24 H ultrafutó világbajnokságokra

2014-02-21

Kitartás, Szilvi!

Szilvia Imád futni, ha futni kell, nem azt kérdi, mennyit, hanem azt, hogy mikor. Aztán egyszer csak a rákkal találta magát szemben, most küzd vele. És közben természetesen hihetetlen energiával éli az életét továbbra is, nomeg fut. Ezért, erről írt nekünk-nektek egy levelet, olvassátok szeretettel, és kívánjuk neki, hogy úgy alakuljon az élete, ahogy ő szeretné!

2014-02-21

Yours Truly a Futónagykövetekkel a hét végén

Megkérdeztük Futónagyköveteinket, hogy melyikük hol szervez egy kis (vagy nagy) közös futást a hónap utolsó vasárnapján, vagyis hol lesz Yours Truly. Ők meg válaszoltak, és mi tovább adjuk ezt. És ha ti pedig megkérdezitek, mi az a Yours Truly, arra meg mi válaszolunk. Jöjjön hát minden információ!

2014-02-21

2. Over Pilis Vertikál

Március 15-én második alkalommal rendezi meg az Over Magazin és az MVTE az Over Pilis Vertikál terepfutó versenyt. Nevezni február 23-án 23 óráig lehet!

2014-02-21

DOLGOZZ A SPURI Futóboltban!

A Spuri Futóbolt Kft., Magyarország legnagyobb futóbolt hálózata eladói munkakör betöltésére keres munkavállalót.

2014-02-21

HOGYAN (NEM) MÁSZTAM MEG AZ ACONCAGUÁT?

Vetített képes beszámoló 2014 első sikeres magyar magashegyi mászásáról. Az Aconcagua meghódítására induló két lány (Oravecz Orsolya és Rácz Ilona) közül csak egyikük érte el a csúcsot, de az Over Magazin által szervezett eseményen mindketten mesélnek élményeikről.

2014-02-21

Miért tűnik nehezebbnek sötétben a futás?

Különösen most a téli időszakban sokan kényszerülnek rá, hogy sötétben végezzék az edzéseiket. Biztosan többen érezték már úgy, hogy ilyenkor valahogy nehezebben megy, lassabban futnak, nagyobb erőfeszítésbe kerül a máskor kényelmes idő elérése. Kutatók megállapították, hogy valóban így van és a vizuális érzékeléshez van köze a dolognak.

2014-02-21

Atlétabál, elismerésekkel

Miklósa Erika elnök adta át a Gyulai István és Zsivotzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért által rendezett Jószolgálati Atlétabálon Tóth Lili Annának és Szabó Dánielnek - a fiatal atléták felkészülését segítő Mentor program idei támogatottjainak-, az erről szóló okleveleket.

2014-02-21

4 hónap a Brutálfutásig - mit kell addig megtanulni?

Pontosan négy hónap múlva fiatalok és idősebben százai lepik el a nyáregyházi motocross pályát, hogy életük - egyik - legnehezebb hét kilométerét végigfussák... illetve -csúszkálják, -kússzák, -másszák és -ugrálják. Június 21-én tehát Brutálfutás 3.0 - addig azonban készülni kell! Igen specifikus edzésekkel.

2014-02-21

Fonalak és Cérnák a 7. SPURI Balaton Szupermaratonon

A bejáratott csapatnév: Fonalak és cérnák, egy sportos családot takar. A Dobrocsi família alapfelállásban - Nándor a családfő, Anna, a feleség és két lányuk, Szilvia és Krisztina - már 2001 óta felbukkannak különböző futórendezvényeken. Nem veszélyeztették az élbolyt, de a biztos célba érők - és a hangulatfelelősök táborát erősítették.

2014-02-20

Futónagykövetünk Az Év Embere pályázat jelöltjei között!

Nagy Sándor futónagykövetünk is szerepel a Berettyó-parti város "Év embere" pályázat jelültjei között. Ahogy a berettyohir.hu portálon írja az őt jelölő: A Bihari Természetbarát Egyesület tagjaként évek óta kiemelkedő önkéntes tevékenységet végez, szabadidejéből önzetlenül áldoz sportra és kultúrára egyaránt. Ha valahol, valamiben segíteni kell, csak egy telefon és rögtön ott terem

2014-02-20

Az írás és a futás öröme - meghívó egy izgalmas beszélgetésre

Érdekel valakit Murakami Haruki japán író (hosszútávfutó) munkássága? Hogyne érdekelne. Nagyszerű! Akkor nekik szól az a meghívó, amit a Kölcsey Ferenc Olvasókör vezetősége küldött mindenkinek, mi pedig most tolmácsolunk. Érdemes elmenni a rendezvényre 2014. február 27-én (csütörtök) 17 órára, igazi csemege lesz az olvasni és/vagy futni szeretők számára! Ezt a meghívott vendégek garantálják!

2014-02-20

Egy hónap múlva indulunk!

Gondoltál már arra, hogy egy hónap múlva már javában futnak azok, akik a 7. SPURI Balaton Szupermaratonon, vagy a SPURI Félbalaton Szupermaratonon elindulnak? Pedig így van, a célegyenes felé közeledik a felkészülés testben és lélekben. Ha esetleg elindulnál mondjuk csapatban, mert átfutottad a telet, akkor számodra még a kedvezményes nevezést is meghosszabbítottuk, szóval minden akadály elhárítva! Megnézed, milyen is ez a szuper esemény?

2014-02-20

Hamarosan jön a tavaszi SPURI - de mi lesz benne?

Bizony, még egy hónap, és a kezetekben foghatjátok a 2014-es friss tavaszi számot, benne ropogós, napfényes témákkal. És természetesen, ha előfizetsz, akkor négy alkalommal is esélyes leszel az értékes nyeremények valamelyikére. Szóval mit tartalmaz majd a SPURI Futómagazin, s mit is lehet nyerni? Nézd meg!

2014-02-19

Nyerj wellness pihenést a Spuri Futómagazinnal!

Még mindig előfizethetsz a SPURI Futómagazin következő 4 számára, hogy egyben részt vegyél játékunkban is, melynek során minden egyes szám megjelenésekor minden előfizető nyerhet. Hogy mit? Egy száz oldalas, színvonalas lapon kívül minden alkalommal új és új ajándékokat, sportfelszerelést, kiegészítőket - most órát és wellness pihenést. Ugye, mi minden lehet egyetlen lapban?

2014-02-19

Tudod, mi az a Bringatlon?

Május 11-én rendezzük 7. Intersport Tour de Tisza-tó és Tisza Tavi Bringatlon eseményeit. Addig még jó sok idő van hátra, de ha szeretnél valami mókás, csapatépítő jellegű versenyen részt venni, akkor ideje elkezdeni barátkozni a gondolattal, hogy te bizony bringatlonozni fogsz, vagyis olyan csapattal sportolni, mely csapatnak garantáltan két kerékkel kevesebbje van.

2014-02-19

A SPORTCSILLAGOK ÖSZTÖNDÍJÁT ÚJRA MEGHIRDETTÉK

Néhány nappal korábban újra meghirdették a Sportcsillagok-ösztöndíjat, melyet először 2013 végén ítéltek oda. A rendszer olyan fiatal sportolókat támogat, akik esélyesek arra, hogy felsőfokú tanulmányi idejük alatt olimpiai vagy paralimpiai versenyszámban világ-, Európa-bajnoki vagy olimpiai érmet szerezzenek.

2014-02-18

400-an futottak Rocky szerelésben a hétvégén

Szombaton szürke melegítős futók-kocogók lepték el a budai hegyeket, ugyanis a Balboa közösségi futásra került sor aznap, amire a szervezők nagy meglepetésére, közel 400 résztvevő jelent meg.

2014-02-18

Sátoraljaújhelyi futónagykövetek

Sátoraljaújhely jó messze van tőlünk, de már ott is van futónagykövetünk! Piroska Krisztina és Kállai Krisztián - együtt jelentkeztek, Krisztina elsősorban a kezdőket, kevesebbet futókat, míg Krisztián a hosszabb távot is vállalókat, terepet kedvelőket várja. Ismerd meg őket!

2014-02-18

Mit nektek időjárás...?

Mint tegnap írtuk, tényleg a szánkat eltátottuk a 7. SPURI Balaton Szupermaraton nevezési számait látva, úgy tűnik, ti aztán kedvelitek a kihívásokat, legyen az táv vagy szélsőséges időjárás. Mert annak ellenére hihetetlenül sokan neveztetek, hogy tavaly aztán kaptak a futók hideget is, meg... még hidegebbet. Ennek ellenére a mosoly nem fagyott le az arcokról - nézd meg magad, ha nem hiszed!

2014-02-18

Május 18-án újra a nőké lesz a Városliget és az Andrássy út!

Épp három hónappal az esemény előtt már lehet nevezni a 19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála, Magyarország legszebb futóversenyének összes távjára, és ami külön öröm számunkra - és reméljük, számotokra is -, hogy 2010 után a hölgyek újra a klasszikus 10 kilométeres távon indulhatnak el, birtokukba véve a Városliget mellett az Andrássy utat is. És ha még ez nem volna elég, sokáig sorolhatjuk az újdonságokat.

2014-02-17

Így kell ezt csinálni: majd' 300-an a székesfehérvári Szeretetfutáson!

Pothár Fanni, fiatal fehérvári Futónagykövetünk és csapata majdnem 300 embert hozott össze szombaton, hogy fussanak egy jót a Halesz parkban. A résztvevők két távon futhattak, a közel háromszáz futó különleges rajtszámot, illetve névre szóló oklevelet kapott ajándékba. A program célja a futás szeretetének hangsúlyozása volt, amelyre előzetes regisztrációval, részvételi díj nélkül lehetett jelentkezni.

2014-02-17

Párosok és csapatok: befagytak az árak a Balatonnál!

Hatalmas a lelkesedés, a 7. SPURI Balaton Szupermaraton minden távjára többen neveztek be február közepéig, mint tavaly összesen! A meleg meghozta a futókedvet, így aztán mi pedig a tél végéig befagyasztottuk a 7. Balaton Szupermaraton 2 és 4 napos távjaira a párosok és csapatok olcsóbb nevezési nevezési díját. 28-áig tehát még a korábbi árakon nevezhettek!

2014-02-17

Indiában nyert ultrát Németh Csaba

Igazán különleges helyszínen rendezték meg a Run the Rann elnevezésű ultrafutóversenyt. A 101km-es ultratáv mellett félmaratoni és maratoni távon is indulhattak a résztvevők, de számunkra a hosszútáv érdekes, ugyanis Csaba az első helyen futott be.

2014-02-17

Dibaba szerint is három az igazság - világrekord 2 mérföldön is

Genzebe Dibaba újabb rekorddal kápráztatta el a brimingham-i Sainsbury's Fedettpályás Grand Prix nézőit, ezúttal a kétmérföldes távon javította meg a korábbi csúcsot, több mint 5 másodperccel!

2014-02-17

Új világrekordja van a női félmaratonnak

A kenyai Florence Kiplagat megdöntötte a női félmaratoni futás világrekordját a vasárnapi, barcelonai versenyen: a 26 éves afrikai atléta 1:05:12 óra alatt teljesítette a távot.

2014-02-14

Figyelj a hét végére, nevezési határidők járnak le!

Ezen a héten, vagyis egészen 16-áig nevezhetsz a jelenlegi, kedvezményes nevezési áron számos eseményünkre, amire érdemes odafigyelni, hiszen sok ezer forintot spórolhatsz meg, ha nem halogatod a nevezést. Az információ a 7. SPURI Balaton Szupermaratont és társrendezvényeit érinti, de a Telekom Minicittá nevezési díja is most ugrik kategóriát.

2014-02-17

Ha február és Bogács, akkor Latyakfutás!

Február 22-én újra Latyakfutás. Teljes nevén X. Bo-Cse-Bükk Latyakfutás, amiből a Bo Bogácsot, a Cse Cserépfalut, a Bükk pedig Bükkzsércet jelenti, vagyis az útvonalat. Hogy a latyak mit takar majd, azt meglátjuk, hiszen mostanában február végére ugyanolyan esélye van egy húszfokos tavaszi időnek, mint a megolvadt hólével kevert sárnak. Egy biztos: futás mindenképpen lesz.

2014-02-17

Az Élménykülönítmény a Telekom Vivicittá Városvédő Futáson

Az élménykülönítmény - a Bátor Tábor jótékonysági futóközössége - ott lesz tavasszal a Telekom Vivicittá Félmaratonon. Olyan futókat toboroznak most, akik a félmaratoni távra való felkészülésük mellett szívesen hívnák fel a beteg gyerekek ügyére a környezetünkben élők figyelmét. Legyél Te is jótékony futó a Telekom Vivicitta Félmaratonon, és támogasd súlyos beteg gyerekek gyógyulását!

2014-02-14

Az edzés növeli a fájdalomtűrő-képességet

Korábbi vizsgálatok megállapították, hogy a sportolók és nem sportolók fájdalomküszöbe nem tér el jelentősen, ám a sportolók tovább és könnyebben viselik el a fájdalmat. De vajon milyen irányú az összefüggés? Erre próbált választ találni egy újabb ausztrál kutatás.

2014-02-14

Ezen a hétvégén is kétnapos program a Syma csarnokban

Az előző évekhez hasonlóan, 2014 első felnőtt bajnoki érmeiért az összetett versenyzők küzdenek meg egymással. Szintén hagyományosan, velük együtt a Syma csarnokban, mindkét nemben a juniorok és az ifjúságiak is eldöntik hét- hat-, illetve ötpróbában a bajnoki helyezéseket.

2014-02-14

Gyorsjelentés: meglepően sok nevező a SPURI Öböl Félmaratonra

Bevalljuk őszintén, egy péntek délutánra tervezett félmaratonon - hétköznap lévén - eredetileg nem nagyon mertünk nagyot álmodni a létszám tekintetében, erre tessék, megint megleptetek. Eme sorok írásakor már 111 nevezést kaptunk a 7. SPURI Balaton Szupermaraton második napján, március 21-én, pénteken rendezendő új eseményre, a SPURI Öböl Félmaratonra.

2014-02-14

Ahány láb, annyi cipő

Készülj bármelyik futóeseményünkre is, futócipőre biztosan szükséged lesz, amit most már négy SPURI Futóboltban is megvásárolhatsz. Igaz, az üzletekben maximális figyelemmel és szakértők tanácsaival támogatva vásárolhatsz megfelelő cipőt, nem árt azonban az alapelveket tudni. Olvasd el, mik azok az alapok, melyek alapján segítenek a SPURI tanácsadói neked a cipőválasztásban!

2014-02-14

Épp hét hónap van a 29. Budapest Félmaratonig - addig eddz velünk!

Pontosan hét hónap múlva, szeptember 14-én rajtol a 29. Budapest Félmaraton mezőnye az Olof Pálme sétányról. Pontosan hét hónapod van, hogy akár kezdőként is felkészülj a legyőzhető távolság legyőzésére. Mi ebben segítünk, ha kéred: iratkozz fel nem rég indult 33 hetes edzéstervünk hírlevelére!

2014-02-14

Már két hónapon belül a 29. Telekom Vivicittá Városvédő Futás!

Bizony, a 29. Telekom Vivicittá Városvédő Futásig épp egy nappal kevesebb már van hátra, mint két hónap. Április 13-án, csak úgy, mint eddig már 28-szor tettük, futással köszöntjük a várost. Idézzük fel együtt, milyen volt egy éve! Nézzük meg a tavalyi esemény filmjét, melyben úton, út mentén, rajtnál és célban, nyakban és a flaszteron integetnek mosolyogva a résztvevők.

2014-02-14

Futóturista invázió a BSI eseményein

Csodálatosan magas számban neveztek eddig idén különböző országokból az eseményeinkre, úgy tűnik, hogy idén az eddigi éveknél is népszerűbb lesz számos versenyünk a külföldi futók számára.

2014-02-13

Nyerj wellness pihenést a Spuri Futómagazinnal!

Még előfizethetsz a SPURI Futómagazin következő 4 számára, hogy egyben részt vegyél játékunkban is, melynek során minden egyes szám megjelenésekor minden előfizető nyerhet. Hogy mit? Egy száz oldalas, színvonalas lapon kívül minden alkalommal új és új ajándékokat, sportfelszerelést, kiegészítőket - most órát és wellness pihenést. Ugye, mi minden lehet egyetlen lapban?

2014-02-13

Elindult a nevezés a kaposvári 11. K&H mozdulj! futónapra is

Nem sokat teketóriáztunk, a kecskeméti esemény után ma meghirdettük, sőt, lehet is nevezni a 11. K&H mozdulj! futónap Kaposvári testvérére, ahol 3,2 kilométert lehet futni együtt, jó hangulatban. Ne hagyd ki, minden évben hatalmas élmény! Gyere Kaposvárra június 1-jén, és fuss velünk ott is!

2014-02-19

Hétfőtől E-edzés indul a 10 kilométeres távra, kezdőknek!

E-edzés indul február 24-étől 10 kilométeres távra, nem is akármelyikre. A 12 hetes edzésterv KEZDŐKNEK szól, és a Coca-Cola Testébresztő Női Futógála 10 km-es távjára segít a felkészülésben majd a feliratkozottaknak.

2014-02-13

Újabb két Futónagykövetet mutatunk be

Olyan ütemben avathatunk szinte naponta új Futónagykövetet, hogy néha nem is lehet azonnal mindegyiküket bemutatni nektek. Így aztán ma két lelkes futót ismerhettek meg, de ne aggódjatok, holnap is lesz kiről olvasni. Ma tehát Posztobányi Zoltán és Gelányi Attila a két főszereplő.

2014-02-13

Kilian Jornet kapta a National Geographic Év Kalandora díját

A 2013-as év legszínesebb, legnagyobb jelentőségű kalandora és természetjárója a National Geographic szavazásán, a katalán terepfutó Kilian Jornet, a Salomon sportolója, termékfejlesztője és csúcstartója, aki évek óta a sportág egyik legjelentősebb sportolója, versenyzője.

2014-02-13

Megkezdődött az Atlétikai Magyar Szuper Liga

Az elmúlt hétvége gazdag hazai fedett pályás programjának egyik színfoltja az idén bevezetésre került Atlétikai Magyar Szuper Liga bemutatkozása volt. A pénzdíjas sorozatot az összetett versenyzők kezdték, a legjobbak hárompróbában találkoztak egymással.

2014-02-13

25 szakosztály versenyzői a dobogó tetején

Első alkalommal volt két napos a legkisebbek országos fedett pályás bajnoksága, amelyen idén a tavalyinál mintegy 15 százalékkal több versenyző vágott neki küzdelemnek.

2014-02-12

Ultrafutó Kerekasztalt szervez az UMSZ - Meghívó

2013-ban a hazai ultrafutó élet végre felpezsdült.
A rengeteg esemény, változás számos kérdést vet fel az ultrafutókban, melyre választ kell kapniuk. A kérdések felvetésére, és azok hiteles forrásból történő megválaszolására indítjuk el az UFO - Kerekasztal sorozatot.

2014-02-12

Színek a sportban, avagy hogyan segítsük fáradt szervezetünket

Rövidke kis hideg után újra ősznek álcázza magát a tél, minden velejárójával együtt. A nehezen mozgó izmokkal. A reggeli sötét bágyadt, nyálkás utakkal, és az érzéssel, hogy az ég tudja csak, tényleg lesz-e megint ragyogó tavasz. De mi nem adjuk fel...

2014-02-12

Újabb rajtlisták elérhetőek

Sokan szeretitek böngészni az események rajtlistáit, megnézni kekkel lehet egy jót versenyezni, mely barátokkal lehet egyet futni együtt. Nos, jó hírünk van: TÖbb esemény rajtlistája is megjelent most a honlapunkon, szóval el lehet kényelmesen helyezkedni, és nézegetni a már nevezettek neveit.

2014-02-12

Figyelj a hét végére, nevezési határidők járnak le!

Ezen a héten, vagyis egészen 16-áig nevezhetsz a jelenlegi, kedvezményes nevezési áron számos eseményünkre, amire érdemes odafigyelni, hiszen sok ezer forintot spórolhatsz meg, ha nem halogatod a nevezést. Az információ a 7. SPURI Balaton Szupermaratont és társrendezvényeit érinti, de a Telekom Minicittá nevezési díja is most ugrik kategóriát.

2014-02-11

Már nevezhetsz a kecskeméti 11. K&H mozdulj! futónapra

Tízszer csodálatos volt, ahogyan bekékült Kecskeméten a Deák Ferenc tér az esemény pólóitól, most újra egy remek futásra invitálunk ugyanoda: elindult ugyanis a nevezés a 2014. május 17-én rendezendő kecskeméti 11. K&H mozdulj! futónapra. Gyere el tizenegyedszerre is, és fusd le velünk a 3,4 kilométeres távot!

2014-02-11

Ti szavaztatok, mi adjuk a futócipőt!

Február elején megnyitottuk negyedik SPURI Futóboltunkat. A budai Maros utcában nyíló üzlet kapcsán pedig játékot, mitöbb: játékokat hirdettünk, melyek közül a harmadik érkezett a célegyenesébe: a bolt előtt készült jobbnál jobb képek legjobbikaira szavazhattatok, s most ünnepélyesen kihirdetjük a legjobbat, melynek küldője egy pár futócipőt nyert.

2014-02-11

Mérettáblázat a Fuss 2014-ben 2014-et póló rendeléséhez

Eldöntötted, hogy megcsinálod, most pedig eldöntötted, hogy neked kell egy ilyen póló, egy 2014-ben 2014 km-t futok feliratú technikai mez. Hogy könnyebben eldöntsd, mekkorára is van szükséged, mi összeállítottunk egy mérettáblázatot, ami segíthet eligazodni, hogy aztán megrendeléskor evvel ne legyen gondod, csak a napi-heti-havi penzummal kelljen foglalkoznod.

2014-02-11

Különleges befutóérem a Telekom Vivicittá Félmaratonon

Ha tavasz, akkor Telekom Vivicittá Félmaraton, ami a legnépszerűbb félmaratonok közé került be már születése pillanatában. És hogy még szeretni valóbb legyen, az esemény történetében először most már befutóérmet is kapnak, akik a távot lefutva a célvonalon áthaladnak. Kíváncsi vagy, hogy milyet? Kattints, és meglátod!

2014-02-10

2014-ben is körbebringázzunk a Velencei-tavat!

Május 31-én harmadik alkalommal indulunk tókerülő bringatúrára a Velencei-tó körül a K&H mozdulj! kerékpáros napon. A 28 kilométeres tekerés során érintjük a Madárdal tanösvényt és a Pákozd-Sukorói Arborétumot, ahol kisgyermekes családok, iskolai csoportok is biztonságban végig tudnak tekerni.

2014-02-10

A vércsoport diétáról

Év elején sokan tesznek fogadalmat, hogy mostantól új, egészségesebb életmódba kezdenek. Ha te is szerentél egészségesebben élni, de még nem találtad meg a számodra ideális diétát, életmódot, akkor most ismerkedj meg a vércsoport diétával! Dr. Petrovné Ráti Lilla, életmód tanácsadó, terepauta természetgyógyász, a VegaFOOD tanácsadója, röviden összefoglalta, hogy milyen ételeket válasszanak az egyes vércsoportokhoz tartozó egyének.

2014-02-10

Eddz úgy, ahogy Kozák Danuta

Van úgy, hogy az embernek nincs kedve kimozdulni otthonról, pláne téli hidegben. Egy kis testmozgás viszont jól esne, felfrissítené a testet és a lelket is. Kozák Danuta kétszeres olimpiai bajnok magyar kajakozónk most velünk is megosztja egyik kedvenc, otthon is végezhető edzéstervét.

2014-02-10

Újabb fedettpályás világcsúcsok, ezúttal Bostonban

Vasárnap az egyesült államokbeli Bostonban rendezett New Balance fedettpályás Grand Prix viadalon ismét világcsúcsok dőltek. Az amerikai csapat megjavította a 4x800 férfi világcsúcsot, míg Mary Cain a saját junior világcsúcsán faragott.

2014-02-10

Hétszázan futottak Kaposvár dombjain

Több mint hétszázan vettek részt vasárnap délelőtt a hagyományos Kaposvár Dombjai Farsangi Félmaraton. A rendezvényen a Rádió Most Kaposvár egy hangfolyosót is létrehozott, hogy a frissítő zenékkel és az élő közvetítéssel buzdítsa a futókat.

2014-02-10

Mostantól böngészheted a 29. Wizz Air Budapest Félmaraton rajtlistáját

Idejekorán elkezdheted nézegetni, hogy kikkel futsz együtt idén ősszel Budapest csodaszép útjain egy félmaratont. Mostantól elérhető ugyanis az esemény rajtlistája, és naponta frissül a jövőben. Nézd meg hát, hogyan gyarapszik a nevezők száma!

2014-02-10

Érdekességek a lábról

Szerencsére Futónagyköveteink közül néhányan rendszeresen blogjukban és egyéb helyeken közzé teszik gondolataikat, vagy ha épp valami érdekességgel találkoznak, akkor arról adnak hírt. Garas Attila, angyalföldi futónagykövetünk is így tett, mi meg megosztjuk a most hétvégi csokrát az érdekességekről, aminek címe: Amit még nem tudtál a lábadról. Olvassátok!

2014-02-10

Rövidebb távokon is rajthoz állhatsz a 24óra Bringán

Kiskunlacházán nem csak a 12 órát vagy 24 órát teljesíthetsz egyéniben, párban vagy többfős váltóban, hanem rajthoz állhatsz barátibb távokon is. Ne rettenj hát meg a nagy számoktól, gyere, ízleld meg, milyen hangulata van egy eseménynek, ami az ultrakerékpározásról szól!

2014-02-10

Fuss 2014-ben 2014 km-t! PÓLÓRENDELÉS

Eldöntötted, bevállaltad, büszkén dolgozol rajta? Akkor itt a remek lehetőség, hogy ezt másoknak is megmutasd! Rendeld meg a program kiváló minőségű technikai futómezét mindössze 2500 Ft-ért! Rendelések leadásának határideje: február 15.
Részletek a hajtás után...

2014-02-07

Légy te a háromezredik nevező a Telekom Vivicittá félmaratonon!

A létszám növekedése nem lassult: igen, már a hét végén elérjük a Telekom Vivicittá Félmaratonon, Magyarország második legnépszerűbb, a tavasz legnépesebb félmaratonján a háromezret! Tavaly összesen érkezett közel 3700 nevezés, idén meg már két hónappal az esemény előtt a harmadik ezret töltjük meg. De tudod, mit? Játssz egyet ennek apropóján: légy te a háromezredik! Menni fog?

2014-02-07

Szentendrei futónagykövetünk a tévében...

Erdei Dórának abban a megtiszteltetésben volt része, hogy a szentendrei média, a tévé és a rádió - azokon keresztül pedig nyilván az emberek - érdeklődni kezdtek utána, így aztán meg is jelent a helyi tévében egy interjú vele. Mesélt a sportról és egyébről... Azt mondja: jól esik neki, hogy munkája beérni látszik szeretett kis településén! Nézzük meg a műsort itt is!

2014-02-07

Merre hány hepe és hupa? Nézd meg a 7. SPURI Balaton Szupermaraton térképét!

Bizonyára akad köztetek olyan, aki álmából felkeltve, zsákkal a fején is tudja már, merre kell futni a Balaton körül márciusban, mindenki másnak azonban melegen ajánljuk, hogy nézegesse a négy napos megmérettetés térképét, hogy tudja, merre hány méter. No nem azért, mert olyan könnyen el lehetne téveszteni a kerékpárutat, ám akadhatnak néhol meglepő kanyarok.

2014-02-07

DIBABA 3000 MÉTEREN IS VILÁGCSÚCSOT FUTOTT

Újabb fedettpályás világcsúcsot állított fel az etióp Genzebe Dibaba, aki ezúttal 3000 méteren döntötte meg az eddigi rekordot 8:16.60 perces eredményével.

2014-02-07

Empire State Building lépcsőfutó verseny

A 37. alkalommal megrendezett versenykülönlegességet idén 5. alkalommal nyerte meg sorozatban az ausztrál Suzy Walsham. A férfiaknál a norvég Thorbjorn Ludvigsen az utóbbi idők egyik legjobb idejével nyert.

2014-02-07

Májusban kezdődik a kvalifikációs időszak Rióra

Májusban kezdődik és két évig tart a triatlonosok kvalifikációs versenysorozata a 2016-os olimpiára. A nemzetközi sportági szövetség (ITU) közlése szerint a pekingihez és a londonihoz képest nem változik a létszám, Rio de Janeiróban is 55-55 férfi, illetve női triatlonos indulhat.

2014-02-07

Megvan már a csapatnév?

Oké, hogy nincs kedved kimenni ilyen időben futni (persze menj csak, nem tartóztatunk, sőt!), de ha már benn ülsz még este is a szobában, hát legalább gondolj a futásra! Például itt a remek alkalom, hogy kitalálj valami napsütötte csapatnevet a 21. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltóra!

2014-02-07

Gyűlnek a partnerversenyek: 23-án is terepfutás lesz!

Egyre több és több esemény gyűlik a Spuri Aranykártya partnerversenyek menüpontnál, ezek közül most egy február végit ajánlunk. Terepfutás, 13,7 km és 4,5 km a teljesíthető táv, és elmondható, hogy nagyon szép helyen rendezik. Ez a Futapest Klub Pilisszentkereszt Terepfutás nevű versenye 2014. február 23-án, vasárnap.

2014-02-06

Figyelem! Adategyeztetés a SPURI Aranykártyásokkal!

Néhány perccel ezelőtt kezdtük kiküldeni minden 2014-ben SPURI Aranykártyásunknak azt a levelet, melyben a Virtuális Spuri Aranykártya kapcsán kérjük meg a címzetteket, hogy segítsenek az adatok egyeztetésében. Mivel sokszor előfordul, hogy egy-egy levél nem a megfelelő helyen landol a címzett postafiókjában, így fontos, hogy várjátok, figyeljétek a levelet!

2014-02-06

Már kapható nálunk a 2014-es Teljesítménytúra naptár

Megjelent, friss könyv szaga - bocsánat - illata van még, és a BSI nevezési irodájában már meg is vásárolható a TELJESÍTMÉNYTÚRÁK itthon és külföldön 2014 című vaskos kiadvány. Az ára 1400 forint.

2014-02-06

Van már szállásod a 7. SPURI Balaton Szupermaratonra?

6 hét múlva ismét miénk a Balaton! Van már szállásod? Ha még nincs, akkor a 7. SPURI Balaton Szupermaraton szálláscsomagját érdemes megismerned: 3 és 4*-os hotelek, Wellness részleg, Svédasztalos reggeli és vacsora... olvass tovább a részletekért!

2014-02-06

A Balboa. Muszáj menni tovább...

Február 15-én, vagyis jövő szombaton rendezik meg a Balboa kört, vagy ahogy hivatalosan nevezik, a Classic Balboát, amelyre Rockyhoz illő "felszerelésben", szürke, lehetőleg kapucnis melegítőben, fekete kesztyűben és fekete sapkában várják a résztvevőket.

2014-02-06

Mégsem Lettország rendezi a 100 km-es VB-t

Már a tavalyi év elején biztosnak látszott a 2014-es IAU 100 km Világbajnokság helyszíne, ám a szervezők mostanra visszaléptek.

2014-02-06

Győznek-e valaha a nők 24 órás futásban?

A nők és férfiak sportteljesítménye közti különbség gyakori téma, ahogyan az is, adott sportágakban utolérhetik-e a gynegébbik nem képviselői a férfiakat. Bár a hosszútávfutásban az idők során csökkent a különbség mértéke, jó ideje a nagyjából állandó 10%-on nem tudnak a hölgyek belül kerülni. Vajon az ultrafutásnál jobbak-e a nők esélyei az egyenlítésre?

2014-02-06

A Kettős-bérc a Bükk legmagasabb pontja

Bebizonyították, hogy nem az Istállós-kő a Bükk legmagasabb pontja. Az új csúcs a Kettős-bérc lett.

2014-02-06

Kanadát átszelő futás, segítők nélkül

Jamie McDonald több mint 5000 mérföldet megtéve, kísérők nélkül szelte át Kanadát, futva. A jótékony célú projektet múlt év márciusában kezdte, futásával gyermekegészségügyi intézményeket támogatott.

2014-02-06

Atlétabál 2014

2014. február 14-én, pénteken 19 órától kerül sor a szép hagyományokra visszatekintő Atlétabálra a Gyulai István és Zsivotzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért kuratóriumának rendezésében.

2014-02-05

Egy olyan kilenc centis fémdarab, aminek nagyon fogsz örülni!

Nem beszélünk rébuszokban: a kilenc centis fémdarab valójában a 7. SPURI Balaton szupermaraton 2 és 4 napos teljesítőinek befutóérme. Ez lesz a jutalom, ha sikerül a Balatont, vagy annak a felét körbefutni; csodálatos nyakék, pedig gyémánt sincs benne. Csak sok sok rákészülés és aztán a teljesítés! Nézd meg hát, mi is húzza a nyakadat a célban!

2014-02-04

Szavazz az Új SPURI Futóbolt harmadik nyertesére!

Megnyílt a harmadik budapesti SPURI futóbolt, ennek kapcsán pedig játékunk végéhez közeledünk: sorrendben a harmadik játékos nyerhet egy pár futócipőt akkor, ha a legtöbb szavazatot kapja a képe. Nézd meg hát a döntős képeket, aztán szavazz rájuk, hogy kiderüljön: ki hozhat el az új SPURI boltból egy pár futócipőt!

2014-02-05

Ha csak egyetlen éremért akarsz hajtani, ez legyen az! FélmaratonMánia!

Tavaly is mindenkinek tetszett az új FélmaratonMániás érem, de úgy gondoljuk, az idei minden tekintetben felül múlja azt, ráadásul most még könnyebb megszerezni, hiszen idén hat alkalom közöl is kiválaszthatjátok azt a négyet, amik során négy évszakban négy félmaratont futtok. Kihagyhatatlan, nemde? És ez az érem kelleni fog, meglátod!

2014-02-04

Dunaújváros, Mezőberény

17 megye 56 településén, Budapest 17 kerületében, egy-egy romániai, szlovákiai és szerbiai városban összesen 88 BSI Futónagykövet vállalta, hogy lakóhelyén futó közösséget szervez, vagy a meglévőnek új lendületet ad. Ketten most csatlakoztak hozzájuk. Ismerd meg őket!

2014-02-04

Beszélgetés Erdélyi Zsófiával

Erdélyi Zsófiával a Houston Maraton után beszélgetett a terepsport.hu, ahol a nehéz körülmények ellenére megszerzett 8. helye kifejezetten jónak számít a fiatal sportoló életében.

2014-02-04

Világrekord futópadon

Egy konditeremből általában agyonizzadt, mosásra váró ruhákkal távoznak az emberek, nem úgy, mint a 35 éves pénzügyi elemző New Jersey-ben.

2014-02-04

Így állítsd össze a versenynaptárad

Ahány sportoló, annyi cél, annyi edzettségi szint, mégis van néhány ökölszabály...

2014-02-04

SPURI Aranykártyás terepverseny a hét végén!

Február 9-én, vasárnap a Pilisben futhatsz egy jót a FUTAPEST - POMÁZ TEREPFUTÁS VI. URBÁNFY JENŐ EMLÉKVERSENY 11,8 vagy 5,7 kilométerén. A pálya vonala végig mezei és erdei földutakon visz végig, és ami a fő: SPURI Aranykártyával 20 százalék kedvezményt is kapsz a nevezési díjból!

2014-02-03

Itt a harmadik budapesti Spuri Futóbolt! Ajándék Moose futózokni az első 100 vásárlónak.

Február 4-én 10 órakor megnyit Budapesten a harmadik Spuri Futóbolt, ahol közel 90 négyzetméteren várnak minden érdeklődőt!
Vásárolj minimum 4000 Ft-ért és legyél az első 100 vásárló között, akik egy pár, magyar zászlós MOOSE technikai futózoknit kapnak ajándékba!

2014-02-03

Elfutsz fürdeni egyet Harkányba?

A kérdés helyénvaló, hiszen évente rengetegen válaszolnak igennel rá: idén sem lesz ez másként. Március 9-én harmincadik alkalommal rendezi meg ugyanis a PVSK Atlétikai Szakosztálya a hagyományos Pécs-Harkány futóversenyt, melynek rajtszáma egyben belépő is a futás után a harkányi fürdőbe. És nem csak azért szólunk már most, hogy fel tudj készülni, hanem azért, mert az eseményre SPURI Aranykártyával olcsóbban nevezhetsz!

2014-02-03

Ma este MindenFutás Egyeteme

A MindenFutás Egyetemének mai előadásán Spártai Hősnőnk, Lubics Szilvia lesz a vendég, ő kalauzol majd benneteket az ultrafutás világába.

2014-02-03

NYOLCÉVES VILÁGCSÚCSOT ADTAK ÁT A MÚLTNAK KARLSRUHÉBEN

Az etióp Genzebe Dibaba 3:55.17 perccel fedett pályás világcsúcsot állított fel női 1500 méteren a szombati karlsruhei nemzetközi atlétikai versenyen.

2014-02-03

Átadták Székesfehérváron az új Regionális Atlétikai Központot

Pénteken átadták a székesfehérvári Regionális Atlétikai Központot, amely jelenleg Magyarország legjobb és legmodernebb atlétikai létesítménye.

2014-02-03

Átfutottad a telet? Akkor menni fog a Spuri Maratonfüred!

Az alapotzó időszak vége felé még kevesen mondhatják, hogy igazán formában vannak, ám ha egész télen futottál, akkor egyáltalán nem okozhat gondot a 7. SPURI Balaton Szupermaraton 3. napján az ultramaratonisták mezőnyével együtt vezetett SPURI Maratonfüred, ahol a szezon elején esetleg hiányzó energiákat bővel pótolja a tény, hogy az egyik legszebb tó mellett futhatsz!

2014-02-03

FIGYELEM! Rajtidőpont változás a Telekom Vivicittá városvédő Futáson!

A Telekom vivicittá Félmaratonon kívül az összes többi aznapi esemény rajtidőpontja megváltozott, az eredetileg meghirdetetthez képest később lesz. Ez természetesen azzal a változással is jár, hogy a helyszíni nevezés és rajtszám átvétel is megnyúlik.

fb share