Ha az úszás nem elég... túra triatlonozz is!

Már csak egy bő hét választ el az 5. K&H mozdulj! velencei tóúszástól, ahol három különböző távon indulhatsz el, hogy ússz egy jót. Eddig sima ügy, ugye? De ha történetesen nálad van a bringád, és van kedved egyet kirándulni is úszás után, akkor egy igazán neked való programon is részt vehetsz: ez bizony a K&H mozdulj! velencei-tavi túratriatlon!

A képlet egyszerű: úszás után kerékpárra pattansz, és körbetekered a tavat. Csak egyszer kell megállni közben egy rövid túrára. Nem nehéz, ugye? A távok sem eget rengetőek, a körülmények is ideálisak - ráadásul az "igazi" triatlonnal szemben itt az egyik szám nem is megerőltető, inkább pihentető. Nos? Kedvet kaptál?

>>> Nézd meg a tavalyi esemény képgalériáját, és még lelkesebb leszel!

A táv önmagában nem annyira megerőltető, de még itt is vannak fokozatok - az egyetlen számnál, ahol azért némi technikai tudás, készség is szükségeltetik: az úszásnál. De aggodalomra nincs ok: az 500 méteres úszótávnál alig-alig kell elemelkedni a tófenéktől. Íme, a választék:

Kistáv: 500 m úszás - 13,2 km kerékpár - 6,8 km túra - 15,5 km kerékpár Középtáv: 1500 m úszás - 13,2 km kerékpár - 6,8 km túra - 15,5 km kerékpár Hosszútáv: 3000 m úszás - 13,2 km kerékpár - 6,8 km túra - 15,5 km kerékpár

És akkor találkozzunk a jövő héten, hozd a családodat, barátaidat, érezzük magunkat jól augusztus 2-án a Gárdonyi Sport Beachen!fb share