Megnyílt az ország legnagyobb futóboltja!

Magyarországon még nem jártál ekkora futóboltban! A Váci úti Spuri futóbolt a régi-új helyén majdnem kétszer akkora alapterületen vár ma reggeltől, mint a korábbi volt. A helyszín ugyanaz, de ha belépsz, csodát látsz. Valahogy ismerős - és mégis más! Mutatunk képeket is, de a legjobb, ha meggyőződsz róla személyesen!

Visszaköltözött korábbi, ám felújított és jelentősen kibővített helyiségébe tehát kedvenc futóboltod, ahol természetesen a már megszokott színvonalon, de sokkal kényelmesebben vásárolhatsz. Szakképzett eladóink, köztük az üzletvezető, a magyar maratoni csúcstartó Szűcs Csaba is mindenben segítenek, legyen az akár a megfelelő cipő kiválasztása, futótanácsok, vagy "csak" a futómez színének kiválasztása.

A megszokott választék vár futó- és egyéb sportruházatból, kiegészítőkből, táplálékkiegészítőkből, és természetesen kapható a Spuri futómagazin is! Nézz be hozzánk, csodáld meg az új üzletet, teheted is, mert ilyet biztosan csak külföldön látsz! A bejáratot ismered, ami pedig bent van, azt tapasztald meg magad!fb share