Őszi akció a Spuri futóboltokban!

Már alig 7 hét van hátra a 29. Wizz Air Budapest Félmaratonig, és szűk 11 hét a 29. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválig! Ez bőven elég, hogy "bejárass" egy új futócipőt, amit direkt arra az alkalomra vásároltál... A Spuri futóboltban most igazán kényelmes kiválasztani az Igazit, hiszen speciális kedvezménnyel várnak téged, ha a két említett versenyre készülsz!

Nem tudod, hogy kell-e új cipő? Nos, nézd meg a cipődet, amiben most futsz. Ha már nagyon sok (több, mint 1200) kilométer van benne, ha valahol erősebben megkopott a talpa, esetleg nagyon kitágult valahol, akkor lehet, hogy érdemes új cipőt venned. Vedd figyelembe, hogy a félmaratonig még 150-200 kilométer, a maratonig pedig akár 5-600 kilométer is "belekerülhet" a futócipődbe!

Az új cipőhöz most a Spuri Futóboltok nagyon széles kínálattal (több, mint 240 féle modellel) és egy spéci, csak a Wizz Air Budapest Félmaratonra és a Spar Budapest Maraton®-ra eddig benevezetteknek szóló 21% ÁRKEDVEZMÉNNYEL és modellekkel járul hozzá.

AZ AKCIÓ JÚLIUS 28 - AUGUSZTUS 31-IG, A KÉSZLET EREJÉIG ÉRVÉNYES az alábbi termékekre:

Asics Gel-Cunulus T3C0N-5001

Asics GT-1000 2 T3R5N-2130

Asics GT-1000 2 T3R0N-7591


Még további modellek, amik különböző színekben és méretekben kaphatóak:
- Nike Lunarglide 5 (férfi és női)
- Nike Pegasus 30 (férfi és női)
- Nike Vomero 8 (férfi és női)
- Adidas Supernova Sequence (férfi és női)
- Adidas Response Cushion 22 (férfi és női)

HOZD MAGADDAL A RAJTSZÁMVISSZAIGAZOLÓ PAPÍRODAT VAGY HA VAN, AZ OKOSTELEFONODON IS MEGMUTATHATOD AZ EMAIL-BEN KAPOTT VISSZAIGAZOLÓDAT!fb share