Változás a 12/24óra Bringa programjában - elmarad a kritériumverseny!

Érdeklődés hiányában (az esemény előtt 6 héttel mindösszesen 10 nevezés érkezett a versenyszámra) az augusztus 23-ára meghirdetett amatőr kritériumverseny elmarad, helyette 50 km-es mezőnyversenyt rendezünk a 12/24óra bringa eseményen. További jó hír, hogy mégis lesz görkori és síroller futam!

A mezőnyverseny továbbra is AKESZ futam, a lebonyolítás a bajnokság szabályai szerint történik, a részletes eseményinformáció >>> itt található.

Az esemény futamainak és időrendjének átalakítása miatt továbbá találtunk lehetőséget a tavaly sikerrel bemutatkozott görkorcsolya és síroller futam újbóli megrendezésére, így augusztus 23-án délelőtt megint a görkorisok és sírolleresek vehetik először birtokukba a Kiskunlacházi repülőteret!

Részletes eseményinformációt >>> itt találsz.

A kritériumversenyre benevezett versenyzőktől elnézést kérünk a kellemetlenségért, őket külön is értesíteni fogjuk, és a következőkkel kárpótoljuk: A befizetett nevezési díj felhasználása (egyik opció a három közül): - Jóváírjuk egyenlegbe, amely 2015.12.31-ig felhasználható bármely általunk szervezett eseményen. - Átnevezést biztosítunk az idei mezőnyversenyre, és a fennmaradó összeget felvezetjük egyenlegbe. - Visszafizetjük a teljes nevezési díjat.

Ingyenes indulás 1 BSI által szervezett kerékpáros eseményen 2014 ősze és 2015 nyara között a lentiek közül: K&H mozdulj! Balaton-kerülő bringatúra 2014, Tour de Tisza-tó 2015, K&H mozdulj! kerékpáros nap Gárdony 2015, Délibáb Mountain Bike Maraton és Bringatúra 2015fb share