5 hónap múlva rajtol a 3. BSI Balaton Szupermaraton és FélBalaton Szupermaraton

Már csak 5 hónap, és 2010. március 18-21. között itt a 3. BSI Balaton Szupermaraton!

2008-ban 60 egyéni induló és 80 csapat vett részt a Balatont körbefutó 195 kilométeres versenyen, 2009-ben pedig megduplázódott az indulók száma: 115 egyéni induló, 25 páros és 80 csapat futotta körbe a magyar tengert, köztük 25 külföldi induló!

Ha szeretnél Te is a szupermaratonisták közé tartozni, célozd meg a következő Balaton Szupermaratont, és kerülj be az ultrafutók táborába!

2010-ben már nem csak a teljes Balaton kört futhatod le, de akár a FélBalaton Szupermaratonon is indulhatsz: teljesítheted a szombati és a vasárnapi távot, így FélBalaton Szupermaratonista lehetsz!'

3. BSI Balaton Szupermaraton >>>

FélBalaton Szupermaraton >>>

Segítünk, hogy beléphess az ultrafutók táborába, és teljesíteni tudd a 3. BSI Balaton Szupermaratont! Iratkozz fel e-Edzés rovatunkban a 3. BSI Balaton Szupermaraton egyéni felkészítő hírlevelére, illetve a FélBalaton Szupermaraton hírlevelére, mi pedig rendszeresen edzéstervet és felkészülési tippeket küldünk majd - segítségünkkel biztosan teljesíteni tudod majd a 195 kilométeres távot négy nap alatt, és belőled is szupermaratonista lehet.

Még nem késő eldönteni, hogy belevágsz a felkészülésbe, és nekivágsz március 18-án a távnak! Az edzésterv november 2-ai első edzéssel indul, a hírlevelet október utolsó hetében küldjük ki a feliratkozóknak.

Dönts, fuss, készülj fel, és legyél Te is szupermaratonista

fb share