5. Intersport túranap - a BSI terepmánia 3. fordulója!

A hétvégén túra. Az idő és a helyszín adott, már csak te kellesz és a családod, barátaid. Az 5. Intersport Túranap és Terepfutás rövid- és közép távja mindezeken túl pedig egyben BSI Terepmánia 3. fordulója is, mindenhonnan közelítve arra jutottunk tehát, hogy a hétvégén a Pilisben mindenképpen ott kell lenni.

Lassanként tisztul az ég, a hétvégére már szép őszi időt ígérnek az időjósok, zsíroskenyér is lesz, a túrabakancs is izgatott már, minden adott hát, hogy elgyere Csillaghegyre október 20-án szombaton, ahol 10,1 kilométert, 18,33 kilométert vagy 29,36 kilométert futhatsz vagy túrázhatsz. Érdemes, mert nem biztos, hogy lesz még ilyen jóféle kirándulóidő. 7:30-tól már várunk a Csillaghegyi Általános Iskolában (1038 Budapest, Dózsa György utca 42.), s ha minden összejön, akkor ideális körülmények között teljesítheted a májusban megkezdett Terepmánia 3. szakaszát, azon belül a választott rövid- vagy középtávodat, s ha megvan a harmadik is, akkor máris jogosult vagy egy egyedi technikai futómez birtoklására, ami azért nem mindennapi viselet, lássuk be! Ha pedig még versenyben is voltál, akkor a 9. Intersport Balaton Maraton és Félmaratonon izgulhatsz, hogy az eredmények összesítését követően végül benne vagy-e a korcsoportos helyezettek csapatában vagy sem.

És aki nem csak a természet szépségei iránt fogékonyak annak szól a következő információ: mint arról már írtunk, a sok látnivaló mellett egy érdekes időutazásban is részt vehetsz, hiszen a korábbi évekhez hasonlóan a Diósdi Történelmi Bajvívó Egyesület az Egri vár romjánál 10:00 és 15:00 között óránként tart középkori bemutatót. Hogy hogy fér meg egymás mellett a Pilis és az egri vár? Gyere el, és meglátod!

fb share