Ugye nem felejtetted el? A rajtszámodat számos helyen felhasználhatod a maraton után!

"Véget ért a 27. Spar Budapest Maraton és futófesztivál, de a rajtszámod még mindig értékes marad, ne dobd el! Számtalan kedvezményben részesülhetsz ugyanis, ha az esemény bármely távjának rajtszáma a birtokodban van."

Tehát mire is jó a rajtszám?

A következő kedvezmények illetik meg a futót a rajtszámot felmutatva:

Magyar Természettudományi Múzeum - A természet csodáinak palotája

Az esemény bármely távjának rajtszámával érkezők számára a Magyar Természettudományi Múzeum 50% kedvezményt biztosít a múzeum időszaki kiállításain október 6. és november 26 között. A több, mint 210 éves múzeum kiállítási épületegyüttesében az állandó és időszaki kiállításokon kívül egy barázdás bálna felfüggesztett 2 tonnás csontvázát, a világon egyedülálló magyar dinoszauruszokat, Ma Kárpát-medence élővilágát, üvegpadló alá rejtve a korallzátonyok csodálatos élővilágát tekinthetik meg a látogatók.

Időszakos kiállítások a Magyar Természettudományi Múzeumban:

  • Leltárba véve: 9 643 086 tárgy - Élő nemzeti természetrajzi gyűjtemény (2012. november 26-ig)
  • Az év természetfotósa 2011 (2012. november 4-ig)


Műcsarnok

A Műcsarnok 50% kedvezményt ad a Spar Maraton és Futófesztivál bármely távjának rajtszámával érkező látogatóknak a Mi a magyar? című időszaki kiállítására október 6-21. között, mely kiállítás 6 szekcióban járja körül a témát kortárs képzőművészek tolmácsolásában: Legendák, Örökségek, Előítéletek, Szerepek, Ellentétek, Identitások.


Ernst Múzeum

Az idén száz éves Ernst Múzeumban napjaink legbefolyásosabb kortárs képzőművésze, a kínai Aj Vej-vej New Yorkban töltött évei során keletkezett fotóiból látható kiállítás október 6-21. között, erre is 50% kedvezmény jár a rajtszám felmutatásával.


Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum - 50% kedvezmény a múzeum kiállításaira október 7-14. között

Fővárosi Állat és Növénykert - 2012. október 7. és december 31. között a 14 év alatti gyermekek ingyenesen, a 14 év felettiek - korosztályuknak megfelelően - 50%-os kedvezménnyel látogathatják az intézményt.


Orczy Kalandpark és Exbox Kalandpark - 20% kedvezmény az Orczy Kalandparkba és az Exbox Kalandparkba október végéig.

fb share