A legrutinosabbak csapata már biztosan ott lesz a Kékes Csúcsfutáson!

Informátoraink árgus szemekkel figyelték, s jegyzeteltek, amikor a Kékes Csúcsfutók Klubjának tagjai neveztek - azután pedig rohantak a hírrel, amikor mind a 19 legény, aki eddig az összes Csúcsfutást teljesítette, jelezte indulási szándékát. Ott lesznek tehát mindannyian június 15-én a rajtnál - és az eddigi teljesítményüket elnézve, gond nélkül felérnek tizenhatodszorra is.

Ezen a héten szombaton 12:45-kor rajtol el a 16. Kékes Csúcsfutás (majdnem) a megszokott helyről, Mátrafüredről, a szokásos rajthelyhez képest kb. 50 méterrel odébbról. A Kékes Csúcsfutók Klubját a BSI a 15. eseményen alapította, akkor 19 ember került be a klubba. Ők biztosan elindulnak idén is, nem szakítják meg a 15 éves hagyományt - és közben új jelentkezők is akadnak már a tagságra, aminek a feltétele csupán az, hogy 15-szörös teljesítő légy. Idén hárman esélyesek erre még, jövőre még tizennégy ember előtt nyílik meg a lehetőség... és az idő előrehaladtával egyre több és több jubileumi futóklub tag lesz.

Te ott vagy a sok esélyes között? Nézd meg a 10-14-szeres teljesítők listáját, s gyere, hátha már csak egy pici hiányzik! És hogy ez miért jó? Nézd meg itt a klubtagsággal járó előnyöket!

fb share