Elindult a Virtuális Vivicittá kilométergyűjtő honlapja!

Ha már úgy alakult, hogy távol leszel a 28. Telekom Vivicittától, de lélekben velünk tartasz, és remegve várod a Virtuális Vivicittát, melynek során együtt gyűjtheted a kilométereket sorstársaiddal nem utolsó sorban az értékes nyereményekért, akkor egy kicsit most megnyugodhatsz. Néhány perccel ezelőtt ugyanis elindítottuk azt a lapot, amin keresztül elküldheted nekünk a futásaidat.

Ahogyan ígértük: csütörtök délután tehát élesedett a honlap, amit holnaptól célszerű használni (mert a mai edzések még nem számítanak a játékba).

A lényeg egyszerű: egyfajta tavaszi kilométergyűjtést indítunk, melynek ideje április 19-20-21. Virtuális Vivicittá azoknak, akik nem tudnak a budapesti mezőnyhöz csatlakozni. Ennek kapcsán megnézzük majd, melyik település, melyik megye volt a legaktívabb a beküldött teljesítések, kilométerek alapján, sőt, ha már itt tartunk, a futásuk adatait beküldők között 3 db 10 000 Ft értékű Sponser ajándékcsomagot és 3 db BSI ajándékcsomagot is kisorsolunk majd. Az ugye világos, hogy aki többször fut és küld adatokat a hétvégén, annak nagyobb esélye van a nyerésre is?!

Kattints hát ide, ismerkedj a rendszerrel, aztán holnaptól hajrá: fuss és nyerj!



fb share