K&H gyógyvarázs - ha jössz, hozz valamit

Sokan kidobni nem akarják, de nem is tudnak mit csinálni régi gyerekkönyvekkel, játékokkal... így aztán csak pakolásszák őket. Nos, nekünk van egy olyan dobozunk (oké, több is), ahova úgy pakolhatod mindezt, hogy közben biztosan tudod, egy gyerek nem sokára örülni fog neki. A 20. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltón és előtte gyűjtjük ezeket a K&H gyógyvarázs számára; ha már úgyis jössz a rajtszámért... kapd a hónod alá a megunt plüssmacit!

Hatodikáig fel lehet venni a rajtszámokat, s a rajtszámfelvétel helyén, később pedig az eseményen magán lesznek elhelyezve azok a dobozok, melyekbe olyan, nektek már nem kellő gyerekkönyveket, plüssállatokat és egyéb játékokat tehettek, amit jó szívvel ajándékoznátok oda csillogó szemű kisgyerekeknek.

Mi is ez a K&H Gyógyvarázs? A K&H e gyermek-egészségügyi programja keretében kórházi gyermekosztályokat támogat a gyűjtött játékokkal és könyvekkel, ezzel is segítve a kis betegek gyógyulását. A tavalyi K&H olimpiai maraton váltón több nagy doboz adomány gyűlt össze, amely a budapesti Heim Pál Gyermekkórházba került. Segítsd idén is a beteg gyerekeket!
A K&H gyógyvarázsról bővebben itt

fb share