Különbusszal a Hortobágyra

Ha nem tudod, hogy hogyan jutsz le a Hortobágyra az E.ON Délibáb Sportfesztiválra, akkor egy tipp: indítunk mi is különbuszokat - s igazából így meg is van oldva a gondod, már csak azt kell eldöntened, hogy a futás, túra, bringa előtt-után slambucot egyél-e, vagy inkább egy adag jóféle gulyást. Ugye, hogy mindenre gondoltunk?

Hamarosan kapható lesz tehát a buszjegy 5500 forintért, s ez azt jelenti, hogy neked semmi más dolgod nem lesz, mint hogy reggel felülsz a buszunkra - vélhetően a BSI előtt -, eljössz a pusztába, ahol sportolsz, eszel-iszol, lovasbemutatón tátod a szádat és a csodaszép tájon legelteted a szemedet. Akár egy sör is belefér, mert vezetned nem kell... aztán délután hazajössz velünk a busszal. Jól bevált dolog, csak biztatni tudunk, hogy idén is vedd igénybe ezt.

És hogy mit ehetsz ott? Ó, van-e még olyasvalaki, aki ezt nem tudja? Természetesen gulyást és slambucot, ahogy azt megszokhattad az elmúlt években! A helyszínen lehet majd jegyeket venni, slambucot 1000, gulyást pedig 1200 forintért fogyaszthatsz majd. Adott a hatalmas sátor, adott a kaja, a gyönyörű táj, a jó hangulat... minden adott, hogy ott légy velünk július 13-án a Hortobágyon!

Ott leszel?

fb share