Lehet, hogy már meg is kaptad az új Spurit?

Ha még nem történt meg, akkor napokon belül hozzájuthatsz? A most megjelent Spuri Futómagazin nyári számát már kipostáztuk, ha előfizettél rá, vagy megveheted a BSI-ben, illetve a hétvégi eseményen is. Ha pedig nem szeretnél lemaradni a speciális, minden futás számára hasznos anyagokról, érdekességekről ezen túl sem, akkor fizess elő már most a következő évfolyamra, így garantáltan a postaládádban landol minden szám 2013 őszétől!

Gondolj csak bele: előfizetve egy szám ára nem több, mint egy tasak energiazselé, amiből sokan napjában többet is használnak egy sima edzésen. Egy éves előfizetés áráért egy olcsóbb pólót nem biztos, hogy kapsz. És ennyiért 100 oldal futást kapsz, igazi olvasnivalót, olyan információkat, melyeket nem lelsz fel bárhol! Mire vársz hát? A lap minden évszakban megjelenik, márciusban, júniusban, szeptemberben és novemberben olvashatod a futóvilág legfrissebb híreit, legjobb történeteit, legnagyobb sztorijait és legújabb tanácsait.

Nem tudsz online előfizetni? Töltsd le az előfizetői szelvényt innen, töltsd ki, s küldd el postán nekünk a 1554 Budapest, pf. 7. címre vagy beszkennelve a spuri.elofizetes@futanet.hu címre, a négy szám árát fizesd be a 10102086-76588802-00000002 (Spuri Sport Média Bt.) számlaszámra, s várd csak a következő számot! Nem fogsz hiába várni!

Katt a képre!

fb share