Mennyi csapat!

De tényleg: megszámoltuk, és a szánkat tátottuk, hogy hű, mennyi csapat! És mennyi egyéni félmaratonista! Bizony, minden eddigi várakozásunkat felülmúlta a jubileumi 20. K&H olimpiai maraton és félmaratonváltóra nevezők száma - úgy tűnik, az új helyszín és a jubileum mindenki számára még vonzóbbá tette az eseményt.

Örömmel jelenthetjük tehát, hogy már most több mint 1500 csapatot várhatunk az 56-osok terére vasárnap, nagyjából fele-fele arányban köztük maratoni és félmaratoni váltókkal. Mindezek mellett úgy tűnik, nagyon sok, több mint 1300 félmaratonistát is vendégül látunk majd az eseményen, tehát nagyon jó döntés volt az 56-osok terét választani helyszínül. Ott jól elférünk majd. Három éve 5500 futó, most már eddig nagyjából 8000 nevezett, ami nem rossz, sőt!

Hogy mit jelent ez például a rajt pillanatára vonatkoztatva? Közel 3000 futó fogja a megfelelő rajtzónákban állva várni, hogy 10:30 órakor a rajtpisztoly eldördüljön, s ennél is többen várakoznak majd, hogy a következő körben leváltsák társukat. Úgy gondoljuk, igazán nagyszabású eseménynek nézünk tehát elébe - reméljük, a hangulat az eddig megszokott, vagy még annál is jobb lesz! Hátha segít ebben az is, hogy nem a megszokott rakparti pályán, hanem nagyrészt a zöldben, a Városligetben kell futni. Várunk tehát benneteket, csináljunk egy jó hangulatú váltóversenyt ismét - immár huszadszor!

fb share