Spuri Mozgásmagazin - június

Múlt csütörtökön volt látható a Sport1 műsorán a júniusi Spuri MozgásMagazin - aztán utána megannyi ismétlés. A témák változatosak voltak, volt mit nézni a huszonegynéhány perc alatt. Hiszen mi is csináltunk annyi mindent együtt - és aztán mások is. Ma még megnézheted a tévében - vagy itt, nálunk bármikor!

Júniusban rengeteg érdekes eseményen vehettetek részt, s emellett nagyon sok érdekes témát kutattunk fel nektek, amiről úgy gondoljuk, érdemes beszélni. Június 27-én negyed ötkor tehát a következő témákat vettük sorra a Sport1 műsorán:

Tanácsadás, frissités a nagy melegben - a maratonra készülő Csöre a POSZT-on is fut - mi újság a Suhanj! körül? - és végül az események: Brutálfutás, K&H olimpiai kerékpáros nap Gárdonyban, K&H olimpiai maraton és félmaraton váltó, Kékes csúcsfutás...

Ezek a júniusi Spuri Mozgásmagazin témái. Ha lemaradtál, nézd meg!

És ha ezek után továbbra sem bírnád ki egy kis sport nélkül, amit a fotelből, kanapéból is élvezni lehet, akkor meleg szívvel ajánljuk neked az MTV kerékpáros műsorát, ami élvezetes, látványos: Knézy kerékpártúra c. magazinműsorának legutóbbi adása az MTV-n. A két kecskeméti főszereplő Juhász Ági (hegedűművész + Ironman élversenyző) és Boronkay Péter paratriatlonista. Kattints ide, s nézd meg az adást, tényleg nagyon jó!

És még egyszer: ma a tévében utoljára a júniusi adás:
SportM: 07. 11., 16:15

A Spuri Mozgásmagazin minden hónap utolsó csütörtökén délután-este látható a Sport TV műsorán.

fb share